Woods spiller golf for Lyn

Keith Woods i Lyns administrasjon har pålagt seg selv økonomisk straff for dårlig golfspill. Bøtene går til Lyn. Foto: Lyn

Ikke akkurat Tiger Woods, men likevel...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.09.2009 kl 14:29

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

BOGSTAD/ULLEVÅL: Mange bidrar i disse dager for at Lyn skal overleve som Tippeliga-klubb også etter 1. oktober. Nå har en av de få som fremdeles er ansatt i Lyns administrasjon, Keith Woods, inngått en avtale med seg selv om at han skal "straffes" for å spille dårlig golf!

Straffes

Alt er relativt naturligvis, for i hobbysammenheng er Woods en god hobbygolfer med sitt handikap på 7-tallet. Det er når han spiller over banens par (72) det blir dyrt for ham.

For hvert slag fra 73 til 82 betaler han fem kroner pr slag, og fra hver slag fra 83 til 92 betaler han 30 kroner pr slag.

Skulle han ryke på en runde over 92, koster hvert ekstra slag ham 100 kroner!

Litt hektisk...

Nå har det vært litt hektisk i det siste, så det har foreløpig bare blitt én runde på Woods. Den gikk på 89 slag, og dermed blir det 334 kroner til Lyn.

— Er du ekstra nervøs når du spiller nå, Keith?

— Nei, absolutt ikke! smiler han og forteller at det forhåpentligvis blir tid til litt golf i helgen også. Så får vi se om det drypper mer på klubben i hans hjerte!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse