Nordre Aker Budstikke

100-års jubileum for løvene

Torbjørn Togstad til venstre med deltagere i Myldredagen ved Myrerjordet denne uken. Foto: PRIVAT

Som ble feiret på Myrerjordet. – I dag er Lions verdens største humanitære organisasjon med rundt 1.4 millioner medlemmer over hele verden, forteller Torbjørn Togstad i Grefsen Lions.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.06.2017 kl 12:59

KJELSÅS: 7. juni for 100 år siden ble Lions stiftet i USA av Melvin Jones.

– I dag har Lions blitt verdens største humanitære organisasjon med rundt 1.4 millioner medlemmer over hele verden. I Norge er vi i dag rundt 11000 medlemmer og i Lions Grefsen er det 32 medlemmer, forteller Torbjørn Togstad i Lions Grefsen.

Myrerjordet

– Over hele verden feires denne merkedagen og for oss her på Grefsen markerte vi dette på Myrerjordet onsdag 14. juni hvor vi samkjørte dette med myldring på Myrerjordet som ble arrangert av bydelen, sier han videre.

Boccia er moro. Foto: PRIVAT

I tillegg markerte Lions Grefsen dagen med overrekkelse av labradoren Nemo til Lions Førerhundskole. Nemo er en unghund som har mye opplæring foran seg før han er ferdig
utlært som førerhund.


– Det vil også være en opplæring av den blinde, for å fungere best mulig sammen med hunden. Hundene blir også valgt ut slik at de passer best mulig sammen med fremtidige eier. Nemo skal til en dame på Østerås når den er ferdig utlært om noen måneder og da vil også ny eier få to ukers opplæring sammen med Nemo, forteller Togstad videre.

Lions bruker mye penger på førerhunder, president i Lions Grefsen i gul jakke her, Tone Haugen Jensen, ved overrekkelsen av hunden til førerhundskolen. Foto: PRIVAT

Mylder

På Myrerjordet var det mange aktiviteter på onsdagen med stavgang, rullatorløp og ikke minst Boccia og Petanque.

– Vinnerne fikk overrakt sine medaljer etter en fin innsats. I tillegg var det sang og underholdning og en enkel bevertning. Et veldig hyggelig arrangement, oppsummerer Togstad.

Lions blir det en større markering i Oslo sentrum av Lions 100-årsjubileum.


– Lørdag har vi et stort opplegg på Rådhusplassen hvor både statsminister og ordfører holder en hilsningstale, i tillegg til mange andre innslag, forteller Togstad.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...