Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

11. mai venter skiløypene på deg i Oslomarka

Ella Gjølme Berg har gått langrenn i VM og OL, og sier ikke nei takk til en skitur i mai. Foto: UTLÅNT

Den tidligere langrennsløpere Ella Gjølme Berg, som representerte Lyn, var én av mange som fant frem skiene og satte nesa mot Nordmarka torsdag morgen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.05.2017 kl 11:24

NORDMARKA: Skrekk og gru, tenkte du kanskje da snøen lavet ned i Oslo onsdag.

Det kom så mye snø at Bymiljøetaten i Oslo kommune, etter en befaring i området mellom Tryvann og Ullevålseter onsdag ettermiddag, kunne melde at de ville ta frem løypescooteren igjen torsdag.

Bare ti centimeter snø manglet. Og i løpet av kvelden onsdag og natt til torsdag kom det snø i fleng. Og i høyden i Nordmarka er tempereaturen akkurat passe lav. Dermed har Byiljøetaten kjørt løyper i området Sporten, Tryvann, Nordmarkskappellet, Skjennungen og Ullevålseter.

– Det er 55 centimeter snø ved Tryvann, melder løypebas Roar Grønvold torsdag formiddag.

Han kan fortelle at han på turen med scooteren har møtt en rekke ivrige langrennsløpere i løpet av morgentimene

Blant dem er Ella Gjølme Berg, skiløper i Lyn. Berg deltok i VM i Oberstdorf i 2005 og Sapporo i 2007, og har blant annet en fjerdeplass på lagsprinten i OL i Toronto i 2006, sammen med Marit Bjørgen, på merittlisten.

Har du vært på skitur i dag? Send oss bilder på tips@nab.no!

Bymiljøetatens folk på plass i Nordmarka med løyescootere. Datoen er torsdag 11. mai 2017. Foto: UTLÅNT

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...