Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

13,5 millioner til Ullevaal Stadion

Ullevaal Stadion får 13,5 millioner til å utbedre anlegget i 2014.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.04.2014 kl 15:10

ULLEVÅL: Kulturdepartementet deler fredag ut penger til ulike nasjonalinnlegg for idrett. Fotballens stolthet på Ullevaal får 13,5 millioner kroner. 

- Ullevaal Stadion er et viktig anlegg for norsk fotball, og det er avgjørende at dette anlegget møter de krav som stilles til et moderne fotballanlegg, sier kulturminister Thorhild Widvey i en pressemelding.

Mye må oppgraderes

Pengene skal gå til utbygging av tribuneanlegg, ombygging av toaletter og kiosker, samt nytt overvåkningssystem.

- Oppgraderings- og fornyelsestiltak må prioriteres, og dette tilskuddet muliggjør et grundig arbeid med denne type tiltak også i 2014, sier kulturministeren videre.

Den ene kortsiden på Ullevaal stadion var stengt nesten hele forrige sesong, på grunn av ombygging fra ett til to tribunenivåer i Cola-svingen. Det førte til at Vålerengas supportere samlet seg på langsiden. 

Les også: Slutt på faste plasser for Klanen

Mye må oppgraderes

Det er ifølge Kulturdepartementet behov for en rekke oppgraderinger på Ullevaal. Noen av disse er rehabiliteringstiltak, mens andre må gjennomføres for å tilfredsstille internasjonale og nasjonale krav.

I den forbindelse er det utviklet et langsiktig investeringsprogram for anlegget, ifølge pressemeldingen fra Kulturdepartementet.

Skiskytteranlegget i Holmenkollen får også bevilgninger fra Kulturdepartementet. 50 friske millioner skal gjøre anlegget rustet til VM om to år.

Les også: Drømmen om Ullevaal ble virkelig for Dæhli

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...