Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

13-åringer arrangerer orienteringsløp

Balder Gammeli-Messel (til venstre) og Christian Fredrik Borg inviterer til o-løp fra Kollbanen. Foto: IL KOLL

Kolls orienteringsgruppe øker satsingen mot nærmiljøet. I år blir det en egen barnecup. Allerede onsdag inviterer to av lagets ungdommer til konkurranse fra Kollhytta.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.04.2017 kl 12:00

KRINGSJÅ: I fjor høst fikk Koll rekrutteringsprisen fra Orienteringsforbundet. I år er målet å bli enda bedre på rekruttering, oppfølging og tilbud i nærmiljøet, og de unge i klubben dras aktivt med i arbeidet.

LES OGSÅ: Nasjonal hdeer til Koll

Overskudd til skoletur

Onsdag arrangerer 13-åringene Balder Gammelli-Messel og Christian Fredrik Borg en konkurranse fra Kollbanen på Kringsjå. Den korteste nybegynnerløypa er 1,5 kilometer. Så er det også løyper for dem som er mer øvede og vil være lenger ute i skogen.

– Det er gøy å arrangere orienteringsløp. Det som måtte bli av overskudd vil både gå til en skoletur på Kringsjå skole og til orienteringsgruppa, sier Balder.

Far Espen Messel har kommet med gode råd og hjelp til 13-åringene.

Medlemmer i Koll starter gratis, men det er åpent for alle, og ikke-kollinger betaler litt for å være med.

LES OGSÅ: Hentet snø fra bandybanen til Koll

Flex-løp

Løpet, som kalles Koll 2-4-6. er faktisk verdens andre flex-orienteringsløp. Flex-løpene skal være enkle å arrangere og enkle å være med på.

Rett over påske, torsdag 20. april, starter O-gøy. Dette er orienteringstrening for barn og unge i alderen 7–14 år fra Kollbanen.

9. mai starter O-gøy-cupen. Det er en cup med to løp vår og høst med så enkle løyper at det kan finnes fram av dem som knapt nok har sett et kart på forhånd.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...