Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

135 kvadrat solgt 1 million over takst

- Slike boliger er en mangelvare

Tirsdag ble del av tomannsbolig solgt for kroner 8.160.000,-. Prisantydning var 6.690.000,-.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.05.2014 kl 09:50

KJELSÅS: Denne uken ble del av tomannsbolig i Lachmannsveien, med bruksareale 135 kvardatmeter, solgt for kr 8.160.000 kroner.

Prisantydning var kroner 6.990.000,-, altså gikk boligen nesten 1.2 millioner kroner over prisantydning. Verditakst var 7.100.000 kroner.

Totalt har boligen et bruttoareale på 211. kvadratmeter. Eiendommen ligger flott til på Kjelsås, med utstikt over Maridalsvannet.

Nær skole, elva og Marka

«...Fra eiendommen er det fem minutter å gå til Kjelsås barneskole og Kjelsås skole barnehage. Endeholdeplassen for trikken er i umiddelbar nærhet. Går man ned forbi skolen, kommer man til holdeplassen for buss og tog...», heter det i prospektet til meglerfirmaet Krogsveen AS.

Det fremheves også at området kan by på flotte turområder, skiløypene som starter like ved døren og nærhet til badeplasser som Frysja/Stilla, samt Akerselva med idyllisk tursti.

Eiendomsmegler Tommy Løvli mener beliggenheten kan ha hatt mye å si.

- En veldig flott utsikt over Maridalsvannet og deler av marka gjorde nok at ekstra mange falt for denne eiendommen, sier Løvli.

Les også: Denne hytta kan du få gratis

Mangelvare

Boligen blir i prospektet beskrevet som en «meget pen og innholdsrik del av tomannsbolig». Boligen har blant annet tre soverom og dobbeltgarasje.

Eiendomsmegler Løvli kan fortelle om et bra marked for familieboliger i Nordre Aker. Han betegner dette som en mangelvare.

- Kombinasjonen av kort skolevei, god skole, nærhet til marka og et idrettslag med bredt tilbud er grunnen til de gode prisene som oppnås for disse boligene her, ifølge eiendomsmegler Tommy Løvli. 

Les også: Dette må du passe på når du selger bolig

Les også: 3,1 mill. kroner for 40 kvadrat

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...