Nordre Aker Budstikke

Smittesituasjonen:

Nordre Aker er helt på bunnen

Smittetallene i Nordre Aker er nå lavest i Oslo. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Det ble registrert tre nye smittede i Nordre Aker det siste døgnet. Dermed ligger bydelen på bunnen av smitteoversikten både når det gjelder smittetrykket per 100.000 innbyggere, og i faktisk antall tilfeller de siste 14 dagene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.04.2021 kl 16:40

OSLO/NORDRE AKER: I Oslo totalt er det registrert 141 nye koronasmittede det siste døgnet. Det er ti under snittet de sju foregående dagene.

141 tilfeller er 38 færre enn på tirsdag, og seks færre enn samme dag forrige uke. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 179 smittede per dag.

I Nordre Aker er smittetallet på tre to færre enn dagen før, og ett færre en snittet de siste syv dagene, som har vært fire.

Smittetrykket er høyest i bydel Stovner. Der ligger smittetrykket på 786 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene, og det ble registrert 17 nye smittede i bydelen siste døgn. Etter det følger bydelene Søndre Nordstrand (680) og Grorud (545).


Bydel Nordre Aker har for tiden de laveste smittetallene. Der er smittetrykket på 98 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene. Bydelen befinner seg nederst på oversikten over bydelene både når det gjelder smittetrykk per 100.000 og i antall tilfeller de siste to ukene.

Totalt er 32.604 Oslo-borgere registrert smittet siden mars i fjor.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...