Nordre Aker Budstikke

17-åring ble banket opp ved t-banestasjon

Nødetatene til Nydalen mandag ettermiddag. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Kan ha vært forsøk på ran, melder politiet, som søker etter fire gjerningsmenn.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.12.2017 kl 17:01

NYDALEN: Like før klokken halv fem mandag ettermiddag meldte politiet via sin Twitter-konto at en en ungdom skal ha blitt slått ned ved Nydalen T-banestasjon.

Politiet søker etter fire gjerningsmenn, etter at tenåring ble slått i Nydalen, mandag ettermiddag. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Banket opp

«Ungdom banket opp på Nydalen T-banestasjon. Forslått, men bevisst. Mulig det kan ha vært forsøk på ran. Søker etter fire gjerningspersoner»

Operasjonsleder Tor Grøttum ved Oslo politidistrikt forteller at det er en ung gutt som har vært utsatt for slag.

– Han er 17 år. Vi fikk melding om at han var banket opp. Dette er også muligens et forsøk på ran. Vi er i kontakt med fornærmede nå. Han er oppegående, men har fått noen slag i ansiktet, forteller Grøttum til Nordre Aker Budstikke klokken 16.35.


Gutten har fått slag i ansiktet. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

LES OGSÅ: Kronprinsparet skal feire julaften på Egon Storo

Søker

Det skal ha vært fire gjerningsmenn.

– Vi søker etter gjerningsmennene, som skal være i samme aldersgruppen som den fornærmede. Ting kan tyde på at det er en relasjon mellom fornærmede og gjerningsmennene. Foreløpig signalement er en med asiatisk utseende og to med afrikansk utseende.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...