Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

20 tonn korn ut på Ringveien

Har du tips til saken? Send tips!

En lastebil mistet mye korn ved Storo. Det var full stans i trafikken tirsdag ettermiddag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.01.2017 kl 16:02

STORO: Det melder oslopoltiet på Twitter klokken 14.21.

De skriver de at det er i vestgående løp på Ring 3 ved Storo, det bekreftes også av operasjonsleder, til Nordre Aker Budstikke. Andre twittermeldinger, samt meldinger Nordre Aker Budstikke har fårr, tyder imidlertid på at der er snakk om østgående løp, i retning Sinsen.

«En lastebil har mistet mye korn i høyre felt så dette er stengt. Trafikken glir forbi i venstre felt» skriver poltiet.

Er du på stedet, har bilder eller vet mer om hendelsen? Tips@nab.no

Operasjonsleder Christian Krohn Engeseth forteller at meldingen kom inn klokken 14.08. En sidedør til en lastebil med 20 tonn korn skal ha åpnet seg i fart.

– Det var spesielt høyre felt kornet havnet i, sier han.

Når Nordre Aker Budstikke er i kontakt med politiet klokken 14.50 er begge felt i retning Ullevål stengt. Det er i øyeblikket full stans på stedet.

– Men en hjullaster i gang med å skuffe kornet tilbake i lastebilen. Vi håper å få dette ut av veien så fort som mulig, sier han.

Ruter melder at det – naturlig nok – er forsinkelser på buss 23 fordi veien er stengt.

Oppryddingen er straks ferdig. Venstre felt åpnes, melder politiet klokken 15.00.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...