Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

20 trivselsmillioner til seniorsentrene

ELDREBYRÅDEN: Aud Kvalbein tidligere i år, på besøk på Kuben 62+, tidligere Grefsen og Kjelsås Eldresenter. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP/ARKIV

– Man må aldri undervurdere betydningen av trivsel, den gode praten og den gode kaffekoppen, sier byråd Aud Kvalbein.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.06.2015 kl 10:44

OSLO/NORDRE AKER: Byråd Aud Kvalbein (Krf) har fordelt 20 millioner kroner ekstra til byens seniorsentre for å styrke trivsel og livskvalitet blant eldre Oslo-borgere. Dette er en påplussing på fem millioner til forskjellige trivselstiltak fra 2014 - se faktaboks i saken om hva dette betyr for Nordre Akers seniorsentre.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Sosiale arenaer

– Seniorsentrene er viktige sosiale arenaer som sørger for trivsel og økt livskvalitet for våre eldre, sier eldrebyråd Aud Kvalbein (KrF). - Seniorsentrene spiller en stor rolle for fysisk og mental aktivitet, forebygging av ensomhet og hva gjelder god mat og ernæring, understreker Kvalbein.

Les også: KOMMENTAR: Et aldri så lite bikinihelvete!

Matchingsordning

De 20 millionene er fordelt ut fra den satsingen bydelene allerede har gjort på seniorsentrene i sine 2015-budsjetter, som en matchingsordning. Dette gjenspeiler også sentrenes størrelse og aktivitet.

Les også: For en femmer får de bussbillett, lunsj og konsert!

– Seniorsentrene bidrar til mye fellesskap og trygghet. Man må aldri undervurdere betydningen av trivsel, den gode praten og den gode kaffekoppen, sier byråd Kvalbein.

LES OGSÅ

Gira på gatemegling

Kjelsås helt oppe på sølvplassen

40 barn på tenniscamp

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...