Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Innsamlingsaksjonen til fotballgutta:

30.000 til flyktningene

Glade spillere på Lyn G13, fra venstre Mathias Haug Emilsen, Jacob Hanstad, Mikkel Tveiten og Sondre Holmlund. Foto: @LynGutter2002 (Instagram)

Uavgjort på Kringsjå mellom Lyns G13 og Stabæk, men full seier i innsamlingsaksjonen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.09.2015 kl 21:11

KRINGSJÅ: I forrige uke skrev Nordre Aker Budstikke om Lyns G13, som ikke bare skulle spille kamp mot Stabæk lørdag på Kringsjå, men som også - i samarbeid med Stabæklaget - hadde startet innsamlingsaksjon til flyktningene.

Etter sigende ble det en spennende kamp på Kringsjå lørdag. Både Lyn og Stabæk har hardtsatsende lag i G13 og spiller ett år opp der de ligger helt i toppen i sin 1. divisjonsavdeling.

Lyn sjokkåpnet og ledet 3-0 til pause. Men Stabæk med sin bredere stall kom tilbake og ordnet utlikning 3-3 helt på slutten.

Les også: Ny trepoenger til Lyn, som klatrer (!) på tabellen

Seier til begge i innsamling

Men innsamlingsaksjonen ble full seier til begge lag.

– Dette gikk over all forventning. At vi skulle få inn så mye penger, hadde vi ikke trodd, sier Dag Vidar Hanstad, dugnadsansvarlig for Gutter 13-laget til Lyn Fotball og initiativtager til aksjonen.

Aksjonen startet forrige helg, og har vært et samarbeid mellom foreldrene på 13-årslagene til Lyn Fotball og Stabæk i forbindelse med dere kamp på Kringsjå i G14 1. divisjon sist lørdag.

Les også: Du gjetter aldri hvem som bodde i dette huset

Nesten 30.000

– På kontoen står det nå rundt 28.000 kroner. Vi vet det er litt etterslep, så vi når nok 30.000 kroner. For folk som ønsker å henge seg på, er det bare å sette inn noen kroner på kontonummeret fortsatt; 1503.65.74604, oppfordrer Hanstad.

Han legger til at det er viktig å merke med Lyn som mottaker.

Les også: Nordre Aker er fortsatt blått, men grønnere

I tillegg til små og store bidrag gjennom Facebook-aksjon kom det inn 1500 kroner i salg av boller og lodd på selve kampen.

Støtte fra idrettstopper

Lyn og Stabæk fikk også drahjelp av idrettstopper. På Facebook og Instagramkontoen @LynGutter2002 ble det postet støtteerklæringer fra både idrettspresident Tom Tvedt og fotballpresident Yngve Hallén.

Hold deg oppdatert på lokale nyheter: Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

LES MER OM VALGET PÅ NORDRE AKER BUDSTIKKES VALGSIDER!

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...