Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

40 Oslo-barn trenger fosterhjem nå

Mia Gundersen og Marcel Lelienhof er goodwill-ambassadører for fosterhjem.

AMBASSADØRENE: (Fra v.) Gazala Naseem, Elisabeth Ludvigsen, byråd Øystein Eriksen Søreide, Cathrine Monrad Hagen, Marcel Lelienhof og Mia Gundersen.

40 barn trenger et hjem med trygge rammer og mye kjærlighet. Tirsdag ble blant andre Mia Gundersen og Marcel Lelienhof utnevnt til goodwill-ambassadører for fosterhjem.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.05.2014 kl 15:23

OSLO: Oslo kommune trenger stadig flere fosterhjem. Køen av barn som venter på ny omsorgsbase i et annet hjem i Oslo, øker.

Fem ambassadører:

Nå har helse- og sosialbyråd Øystein Eriksen Søreide utnevnt disse fem personer som goodwill-ambassadører for fosterhjem:

Mia Gundersen (sanger og skuespiller)

Marcel Lelienhof (fotograf, videoregissør, forfatter og bilderedaktør)

Gazala Naseem (lærer)

Elisabeth Ludvigsen (tidligere fosterbarn)

Cathrine Monrad Hagen (lege)

Særlig engasjerte

- Kommunen ønsker å samarbeide med enkeltpersoner som kan bistå oss i å få mer og bedre oppmerksomhet rundt behovet for flere fosterhjem. Derfor har vi tatt kontakt med personer som representerer ulike miljøer i samfunnet og som har mulighet til å komme i kontakt med nye potensielle fosterhjem, sier byråden.

Dette er første gang Oslo kommune utnevner goodwill-ambassadører for fosterhjemstjenesten.

De fem ressurspersonene har sagt seg villige til å fremme barns muligheter til å få fosterhjem.

- Dette er fem privatpersoner som har vist et særlig engasjement og vilje til å bistå fosterhjemstjenesten i rekrutteringsarbeidet. De skal fungere som kunnskapsformidlere, brobyggere og døråpnere mellom fosterhjemstjenesten og miljøer hvor rekruttering kan være mulig, sier Eriksen Søreide.

- Sammen kan vi øke innsatsen for å hjelpe barn som trenger nye fosterhjem. Sammen kan vi motivere potensielle fosterforeldre til å ta kontakt med fosterhjemstjenesten i Oslo. Sammen kan vi spre budskapet: Bli fosterhjemsforeldre! er oppfordringen fra byråd Eriksen Søreide.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...