Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kjelsås-spalten:

«5-2 over Skeid kvalifiserer til minst én Michelin-stjerne»

Det oste tidvis godt fra grillen på Grefsen stadion mandag, og det gistret etter hvert av Kjelsås' spill også. Her plukker Simen Stamsø Møller ut ballen etter Espen Frøystveit 3-1-scoring. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

I etterkant ser jeg vi blir beskrevet som et kjøttlag. Det kan jeg være med på, skriver Amund Norvald Brandal, om lokaloppgjøret mellom Kjelsås og Skeid.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.05.2015 kl 12:07

Seier smaker alltid godt. Å vinne med tre mål smaker enda bedre. 5-2 over Skeid kvalifiserer til minst én Michelin-stjerne. I grillrøyken på Grefsen stadion var det liten tvil om hvem som taklet temperaturen best.

Jeg var ikke redd for innsatsen. Det hadde jeg heller ikke grunn til å være: Gutta ga alt i duellene og la ned et solid antall meter. Det hele ble nydelig illustrert ved Martin Fasting som satte inn 2-0 i første omgang og lå nede med krampe etter 55 minutter.

Rett skal være rett — det var ikke alt for mye finspill denne mandagen. Lista legges relativt høyt, men det mangler ikke på frispark og stopp i spillet. Det løsner litt i andre omgang, uten at vi får de helt store smakebitene på kombinasjonsspill og finesse.

Vi scorer fem ganger, mer eller mindre. Det gledet flesteparten av de 614 fremmøtte. Skåret i gleden, om jeg tar på meg kritikerhatten, er at vi slipper inn to og senker oss unødvendig mye de siste ti minuttene.

LES OGSÅ: Kjelsås: – Vi klarte å straffe Skeid

Tilbake til mål riktig vei: Før kampen satte jeg opp en liten oversikt over scorede mål. Etter nitti spilte på mandag er 16 av 21 scora av lokale gutter: Nordhagaveien lovte mål på forhånd og leverte. Akebakkeskogen økte til fire mål totalt. Eldstebror Møller satte årets første og noterte dermed Nordstjerneveiens sjuende for sesongen. Det er knallsterkt.

Etter nitti spilte på mandag er 16 av 21 scora av lokale gutter

I etterkant ser jeg vi blir beskrevet som et kjøttlag. Det kan jeg være med på. Mandag så vi Anders Kase Osmunddalen i rollen som perfekt biff Wellington og Julian Stamsø Møller som fløyelsmyk indrefilet. Endre Olav Osnes figurerte som frekk italienskmarinert kalveculotte.

Dette er bare et utdrag fra menyen — nå står grillsesongen for døren. Det er bare å glede seg!

Amund Norvald Brandal
Kjelsåssjel

Se stor bildeserie fra lokaloppgjøret her!

Dette er den nye supporterspalten for Kjelsås i Nordre Aker Budstikke! Les også «På Kjelsås snakker vi om sjela. Vi har lovende unggutter og lokal tilhørighet»

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...