Nordre Aker Budstikke
Annonse: Amfi Ullevaal

5 grunner til å besøke Ullevaals splitter nye sportsbutikk

Daglige leder i Braasport på AMFI Ullevaal, Andreas Håland.

– Vi ønsker at kundene skal oppleve den samme godfølelsen med utstyret, som vi selv har erfart på utallige turer, sier butikksjefen ved Braasport Ullevaal.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.03.2018 kl 16:05

AMFI ULLEVAAL: I midten av februar åpnet Braasport dørene til en forretning bestående av markedets beste merkevarer i de forskjellige segmentene. Produkter fra ALFA, Fischer, Amundsen Sports, Garmin, Trek, Rossignol og Norrøna er bare noen av de anerkjente varenavnene du finner her.

Se alle merkevarene på Braasport.no.

Butikken er innredet for å gi en trivelig og behagelig atmosfære. Dette, i kombinasjon med hyggelig og kompetent betjening, skaper en ekstra god handleopplevelse.

Nyetableringen gjør at handlegaten på AMFI Ullevaal sannsynligvis også har den høyeste tettheten av sportsbutikker i landet.


Så hvorfor skal DU komme til Braasport, startet av entusiaster innen sportsbransjen?

På stående fot nevner butikkens daglige leder, Andreas Håland, en håndfull gode argumenter for at du skal besøke ham og kollegene.

  • Vi har en veldig fin butikk, som skal inspirere deg til å dra på tur.
  • Vi stiller med et kunnskapsrikt og hyggelig personale.
  • På Braasport finner du merkevarer for aktive folk.
  • Her får du hjelp, enten du skal gå World Cup eller din første skitur.
  • Vi tar service på alvor, vi gir oss ikke før kunden er fornøyd.

Vi snakker med Andreas i slutten av februar. Utenfor butikkveggene skinner solen fra skyfri himmel.

Braasports nye butikk på AMFI Ullevaal.

Høytid for toppturer

Det leder oss til å spørre om hva friluftsentusiastene bør være bevisst nå som spesielt topptursesongen igjen roper på fjellets bestevenner.

– 2018 er heldigvis snøens år! Nå er det bare å komme seg ut. Det er fantastisk føre i marka og på fjellet. Det er mange som er nysgjerrige på ski med feller, enten det er alpint (topptur) eller langrenn. Det som er viktig for å finne rett utstyr, er å bestemme seg for hva utstyret skal brukes til, sier Andreas - og bevisstgjør hva som må til for å få vellykkede turer.

Braasport er spesialister på alpint turutstyr.

– Har du en klar mening om hva det skal brukes til, er det enklere for oss å finne riktig utstyr. Skal du på fjellet er det også viktig å huske på sikkerheten, skredutstyr er et must om du skal gå toppturer, sier butikksjefen ved Braasport Ullevaal.


LES MER OM TOPPTURUTSTYR HER

– Fagbutikk for folk flest

Her finner du fire ansatte, som med til sammen 40 års erfaring, er klar for å dele kunnskap rundt randonneè, fjellski, langrenn, sykkel, løp og turutstyr.

Langrennsutvalget er stort.

– Vi har et brennende engasjement for det vi driver med. Vi ønsker at kundene skal oppleve den samme godfølelsen med utstyret, som vi selv har erfart på utallige turer. Vi er en fagbutikk for folk flest, her er alle velkomne. Siden vi ikke er tilknyttet en kjede, har vi anledning til å plukke ut de varene vi selv liker, sier Andreas.

Ifølge Braasports hjemmesider kan du være sikker på at du er i de beste rammene, når du handler hos gjengen som beskriver seg som pionerer innen nett- og faghandel i sportsbransjen.


– Vi er alltid oppdatert på det siste i bransjen, og kommer det en nyhet kan du være sikker på at du finner den hos oss. Det vil si: Vi er naturligvis kundestyrte, så det riktige vil være å si «Vi gjør akkurat som DU vil!» lyder det fra AMFI Ullevaals ferske og flotte merkevare.

Les mer på Braasports nettsider!

Gå til AMFI Ullevaals nettsider!

Bredt utvalg, enten du skal på fjellet eller i marka.

Braasport har alt du trenger for å holde deg varm på tur.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...