Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

50 spillere på sommerbandy i Sverige

Ivrige bandyspillere fra Ullevål IL har nok fått kjørt seg i Sverige denne uka. Foto: Ullevål Bandy

Men de gleder seg nok veldig til den fine kalde tida.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.08.2017 kl 17:37

ULLEVÅL: Over 50 unge og lovende Ullevål-spillere deltar denne uken på treningsleir hos Villa Lidköping. Det handler om bandy.

Fra arrangørens hjemmeside går det frem at rundt 300 ungdommer fra Sverige, Norge og Finland samles i løpet av sommeren for å trene på is, barmark, og gjøre forskjellige aktiviteter og høre på forelesninger.

Under oppholdet så er det også blant annet flere hjelpetrenere fra Lidköpings A-lag. Oppholdet avsluttes med internmatcher.

LES OGSÅ: Hvor mange idrettsbaner ligger rett ved motorveien?

Flere enn 50

– Denne uken har Ullevål Bandy flere enn 50 barn og ungdommer i Sverige for å legge godt grunnlag til en ny sesong. Tradisjonen tro setter klubben opp buss tur og retur. Dette er et populært tiltak, etter litt utfordring med for mye bagasje kunne denne kjøre fra Bergbanen klokken 09.00 lørdag morgen, fra Ullevål Bandy.


Ungdommene reiser tilbake i løpet av fredagen.

LES OGSÅ: Jubel i Ullevål-leiren!

Is i oktober?

Og de gleder seg nok veldig til den fine kalde tida.

– Som tidligere år, så håper vi å kunne legge is på Bergbanen i midten av oktober, videre ifølge klubben. Som andre vinteridretteer, så legges mye av grunnlaget på sommeren og før sesongstart.

– Ullevål har et aktivt miljø og vi ser nå også at det blir flere jenter som spiller bandy. Idretten krever allsidighet og kan fint komplettere andre idretter, videre fra klubben.


LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...