Nordre Aker Budstikke

På to dager:

6000 klikk på den kortreiste hytta

Hytta i Lillomarka. Foto: Utlån etter tillatelse fra fotograf: Sindre Lundvold

Hytta ble lagt på nett på lørdag: – Det har så langt vært veldig stor interesse, sier eiendomsmegler Bjørn Kitter Asak i Krogsveen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.02.2021 kl 12:06

LILLOMARKA: Innimellom dukker det opp hytter til salgs i nærmarka. Som denne i Lillomarka, i nærheten av Sinober markastue. Prisantydning er 1,3 millioner kroner for 42 kvadratmeter bruksareal. Og interessen på nett så langt er det ikke noe å si på:

– Vi la den på nett på lørdag, og så langt er det 6000 visninger av annonsen på finn.no. Det vanlige for en vanlig bolig er på rundt 1500-3000 visninger på en ukes tid, i Nittedal hvor vi selger, sier eiendomsmegler Bjørn Kitter Asak i Krogsveen til Nordre Aker Budstikke, mandag morgen.

Hytta i Sinoberveien 20.

Han legger til at det er ikke vann innlagt på hytta, det er heller ikke kjøretillatelse per i dag. Men strøm er det.

I prospektet kan man lese at hytta har to soverom, skiløyper utenfor døren, og det er gode solforhold.


Ellers står det også blant annet følgende: «Fritidseiendom ved Sinober Sportsstue i Lillomarka, fritidseiendom med hytte og frittstående uthus. Her har man milevis med oppkjørte skiløyper og et mylder av turstier rett utenfor hytteveggen, samt kort gangavstand til badevann. Der er helårsvei helt fram til hytta men parkering på felles parkeringsplass ved bom ca. 2,5 km fra hytta. Kjøring helt frem på vilkår og etter søknad til kommunen.»

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...