Nordre Aker Budstikke

75 mill. har blitt til 26 mill.

Denne eiendommen med tilhørende stor tomt, tilsammen 4.3 mål, var til salgs. Nå er naboeiendommen trukket fra markedet. Foto: PRIVATMEGLEREN ALLE

Men nå er det bare huset med hage som er til salgs.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.06.2018 kl 17:56

ULLEVÅL: Eier har nå trukket den store naboeiendommen i John Colletts allé 94 fra markedet, og selger kun huset med tomt og hage på tilsammen 1,7 mål tomt. I utgangspunktet skulle huset med hage og naboeiendom selges samlet.

Adkomstrett

– Prisen er jo ikke satt ned, men nå er det kun huset med hage som er tilsalgs. Selger har valgt å gjøre det sånn nå, og vurderer videre hva som kan gjøres med nabotomten. Huset med hage selges med blant annet adkomstrett til nabotomten. Det har vært interesse for huset, og i dag torsdag er første visning, forteller megler Ragnhild Misvær Stenbæck i Privatmegleren.

Tennisbane

Det var kanskje ikke lett å få solgt hele prosjektet samlet – pris for de to eiendommene var nemlig opprinnelig satt til 75 millioner kroner.

– Dette strøket er veldig populært for folk i alle aldre. Prospektet er todelt: Huset med 1,7 mål tomt har vi prissatt til rundt 25 millioner kroner. Tilhørende tomt - som har eget gårds- og bruksnummer - har vi prissatt til 50 millioner kroner, så totalt 75 millioner. Sistnevnte tomt er på 2,5 mål. Det er også tennisbane på eiendommen. Totalt er tomtene på nesten 4,3 mål, sa megleren sist eiendommen lå ute.

HER KAN DU LESE HELE DEN TIDLIGERE SAKEN

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...