Nordre Aker Budstikke

Bare én ny koronasmittet i Nordre Aker

Oslo 20201028.
Ny teststasjon har åpnet på St Hanshaugen, i Armauer Hansens gate i Oslo. Sykepleier Kjellaug Marie Grine illustrerer hvordan man tar en Covid-19 test. (Koronatest, korona test, prøve, Corona, korona, koronasmitte.)
Foto: Jil Yngland / NTB Foto: Jil Yngland/NTB

Antallet koronasmittede fortsetter å falle. I Nordre Aker ble det søndag bare registrert ett nytt smittetilfelle.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.10.2021 kl 16:20

OSLO/NORDRE AKER: I hele Oslo ble det registrert 76 nye koronasmittede siste døgn. Det er 42 færre enn samme dag forrige uke, men tolv flere enn lørdag. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 153 smittede per dag.

Kilde: Oslo kommune

I Nordre Aker ble det registrert ett smittetilfelle søndag. Lørdag og fredag ble det registrert fire tilfeller per dag, mens det torsdag ikke var noe registrert smitte i bydelen.

De siste to ukene er det i snitt registrert i under kant av seks tilfeller per dag i Nordre Aker.

Kilde: Oslo kommune


Det gir et smittetrykk på 152,2 per 100.000 innbyggere de siste 14 dagene, noe som er lavest i byen. Deretter følger bydelene Sagene og Grünerløkka med lavt smittetrykk.

Høyest ligger bydel Stovner, med et smittetrykk på 687,4 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene. Deretter følger Søndre Nordstrand og Alna bydel med henholdsvis 608 og 483,9.

Kilde: Oslo kommune

Det siste døgnet ble det registrert flest nye smittede i bydel Stovner, med 14, etterfulgt av Alna med 11 og Søndre Nordstrand og Vestre Aker med 8. Bydel Ullern hadde ingen nye smittede, mens St.Hanshaugen hadde som Nordre Aker ett tilfelle, Sagene, Nordstrand og Østensjø to.

Smittetoppen i Oslo var 30. august i år med 680 tilfeller på ett døgn. Til sammen er 54.027 Oslo-borgere registrert smittet siden mars i fjor.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...