Nordre Aker Budstikke

88 personer evakuert i brann

Brannutrykning til Gjerdrums vei i Nydalen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Onsdag begynte det å brenne i Gjerdrums vei 12, som skal bli studentboliger.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.06.2017 kl 15:55

NYDALEN: Politiet meldte om brannen på Twitter klokken 14.44.

«Vi har fått melding om brann i en leilighet under oppussing i Gjerdrums vei. Det skal ikke være fare for skade på personer,» skrev poltiet.

– 88 personer er evakuert på grunn av røykutvikling. Det skal ha vært en brann i et bjelkelag, men ikke fare personskade, og ikke stor fare for spredning, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til Nordre Aker Budstikke.

Brannutrykning til Gjerdrums vei i Nydalen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Brannen startet ifølge operasjonlederen i forbindelse med skjæring i et betonggulv.


– Brannvesenet melder nå om at de har slukket brannen, sier Engeseth klokken 15.21.

Gjerdrums vei 12 er de gamle fabrikklokalene til Nydalens Compagnie, som er under ombygging fra kontor til studentleiligheter. Det er Fredensborg som bygger omlag 250 studentboliger i det historiske bygget.

Leilighetene skal være innflyttingsklare til høsten, og Nordre Aker Budstikke får bekreftet at de 88 evakuerte er bygningsarbeidere.

Det var bygningsarbeidere som ble evakuert i brannen. Gjerdrums vei 12 bygges om til studentboliger. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Ifølge politiet er skadeomfanget etter brannen foreløpig ukjent, men det skal ikke være store skader.


Det bygges også studentboliger på andre sien av Akerselva, i Gjerdrums vei 10. Disse leilighetene er det SiO som står for.

LES OGSÅ: Da skytlene gikk i marstakt – historien om Nydalens Compagnie

LES OGSÅ: Fjerner skaterampen på Engebråten

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...