Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ademaj leder Skeid: Se kampen live her

SKEID: Jubel i 7-1-kampen mot Mjølner i juli. Nå er ferien over, og i dag venter Stabæk 2. Foto: ANDERS VINDEGG

Johnny Ademaj leder Skeid i lagets første kamp etter sommeren, som du kan se live her fra kl. 18.40 mandag kveld.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.08.2015 kl 14:40

NADDERUD: Ademaj steppet inn som hovedtrener etter at Skeid og Kjell Sverre Hansen Wold avsluttet samarbeidet i juli.

Ademaj fikk to kamper med laget – en formidabel 7-1-seier mot Mjølner 8. juli, og et surt 3-2-tap mot Tromsdalen 12. juli – før ligaen tok sommerferie.

Sendestart 18.40

Når Skeid besøker Stabæk 2 på Nadderud i kveld klokken 19.00 er det fortsatt Ademaj som leder laget.

– Ja, det er jeg som leder laget i dag, sier Ademaj, og forteller at styret i Skeid trolig vil presentere en løsning for trenersituasjonen i resten av høstsesongen senere denne uken.

Skeid TV overfører kampen direkte på nett, med sendestart kl. 18.40. Det er Sven Erik Liland fra Skeid TV som kommenterer. Kampen kan ses i videovinduet under, eller ved å følge denne linken (åpnes på ny side).

 

LES OGSÅ: Treneren gikk – storseier til Skeid

Nesten full tropp

Skeid-spillerne har fått én ukes helt fotballfri, den andre ferieuken har de måtte vedlikeholde fotballferdighetene sine. Fra 28. juli har spillerne hatt doble treningsøkter, og enkelte A-lagsspillere har spilt med rekruttlaget, opplyser Johnny Ademaj.

– Vi har et ungt lag og det er ingen tvil om at det er kvaliteter i laget, selv om vi ikke har prestert maks gjennom vårsesongen. Skader på nøkkelspillere har satt oss ut, og vi har ikke fått alle tilbake i spill samtidig, sier Ademaj.

Han har nesten full tropp til kveldens kamp. Bortsett fra et par som fortsatt er i ferie, og et par-tre spillere som sliter med småskader, så er de fleste tilbake.

Kasper Amdal og Lars Vincent Andersen, som har vært ute med skader, er begge tilbake til kveldens kamp. Det er også David Tavakoli, som har slitt med en kneskade.

LES OGSÅ: Skeid-spiller Linus (7) skal på banen med Mario Götze!

– Stabæk gode på spillerutvikling

Skeid har så langt 10 poeng, og ligger før møtet med Stabæk 2 på 12. plass på tabellen.

– Stabæk 2 er et veldig godt lag, og med sine 23 poeng så lagt ligger de på 5. plass. Det er alltid vanskelig å vite hvem rekruttlagene stiller med. Det kan være Tippeliga-spillere som trenger matchtrening. Uansett, Stabæk er kanskje den klubben i Norge nå som er best på spillerutvikling, og de har en god struktur. Vi skal ut mot et godt lag, sier Ademaj.

2. divisjon er nå i gang igjen etter sommerpausen.

Lørdag stanset Kjelsås KFUMs seiersrekke, men tapte tredjeplassen da kampen endte 0-0. Søndag tapte Lyn 5-3 mot Grorud. Lyn ligger dermed fortsatt helt sist på tabellen, med to poeng etter 14 kamper.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...