Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Advarer barn mot hundemobbing

- De skjønner ikke hvor farlig det er.

Kaja Mie Botnen skriver om flere mobbeepisoder hun har opplevd mot hunden Brisk. Foto: Foto: Privat

Kaja Mie Botnen mener foreldre på Kjelsås ikke skjønner hvor farlig det er når barn i området mobber hunden hennes.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.01.2014 kl 10:52

KJELSÅS: I en artikkel på dinlokalavis.no forteller hundeeier Kaja Mie Botnen opp flere episoder der hennes hvite gjeterhud Brisk har blitt mobbet og trakassert av barn i Kjelsås-området.

Artikkelen har fått stor oppmerksomhet og deles over en lav sko på Facebook.

Risikerer livet

Hundeeieren er fortvilet over situasjonen.

- Han er vår familie, og selv om han ikke er vårt barn, er han som et barn for oss. Et barn som blir mobbet av de andre uten konsekvenser, som risikerer livet hvis han svarer tilbake og som blir vesentlig farligere om han en dag blir sint, skriver Botnen.

Les også: Hundeekspert vil ha "Hund" på timeplanen i grunnskolen

Hun nevner at barn blant annet har bjeffet og kastet ting etter henne og hunden, for å forsøke å provosere ham. Senest i går så hun at snøballer var pepret på et vindu hunden hadde oppholdt seg bak.

- Farlig for barna

Botnen påpeker at dette kan være farlig for både hund, hundeeier og ikke minst barna som mobber. Når en hund blir plaget av barn, kan hunden ifølge hundeeieren utvikle aggresjon mot andre barn senere.

- En dag gjør de dette mot feil hund. Og da vil de ikke bare bli alvorlig skadet, de vil også være ansvarlige for at et annet liv avsluttes, skriver Kaja Mie Botnen.

Nå ber hundeeieren foreldre i området ta opp dette med barna.

Les hele historien hennes og bli med i debatten her!

 

Dinlokalavis.no er dittOslos leseravis, der leserne kan skrive egne saker og laste opp bilder.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...