Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Afterski på Grefsenkollen

På Grefsenkollen har det lenge vært en spesiell dør. Som skal vise inn til en bar. Men når skal baren åpne?

På Grefsenkollen har det lenge vært en spesiell dør. Som skal vise inn til en bar. Men når skal baren åpne?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.01.2015 kl 15:42

GREFSENKOLLEN: Det er ikke helt sikkert ennå. Men ifølge Lars Fosdahl i Over Oslo og Grefsenkollen, så blir det på nyåret engang.

- Vi starter oppbyggingen av baren 2. januar og så håper vi veldig på at vi rekker å få med oss noen afterski-helger, sier Fosdahl.

En drøm

Ifølge han er en egen bar i tilknytning til Grefsenkollen Restaurant, akkurat det Over Oslo-gjengen har drømt om.

- Med vår egen bar blir Grefsenkollen akkurat slik vi har drømt om: Et sted for alle, hele tiden og hele året. Baren blir en åpen dør for de som vil besøke Grefsenkollen, men eller uten middag i restauranten. Baren skal bli et hyggelig og uformelt sted på kveldstid, sier Fosdahl

- Samtidig tror vi baren vil gjøre et restaurantbesøk  til en enda bedre opplevelse.

Baren skal være et "voksent sted", og med alle rettigheter.

Musikk

Levende musikk også?

- Baren heter ikke OverOslo uten grunn! Baren etableres sammen med gjengen som driver festivalen og det vil merkes både på interiør og underholdning, ifølge Fosdahl.

Han legger til at det vurderes også enkel matservering i baren, som satser på å ha åpent gjennom hele året.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 blir Nordre Aker Budstikke ny, som ren nettavis på nab.no. Les mer om det her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev ved å sende en mail, eller fyll ut skjemaet under.

 

Laster inn ...

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...