Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Akerselva jublet for tidlig

GRATULERER: Kaptein Oskar Larsson (høyre) gratulerer Julian Agyemang med 4-3 scoringen, men Akerselva raknet den siste halvdelen av kampen. Foto: Foto: Arild Jacobsen

Akerselva var høyt oppe da de ledet 4-3 mot Tunet etter halvspilt kamp - så gikk rullegardinen ned - og Akerselva tapte 9-5.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KRINGSJÅ: Ekspertene har tippet Akerselva langt ned på tabellen i eliteserien i innebandy, men de svarte og hvite fra Nordre Aker har andre planer.

I seriepremieren vant de overraskende 7-4 mot Gjelleråsen i Lihallen, og i sesongens første hjemmekamp hadde Akerselva gjestene Tunet i kne etter halvspilt kamp.

Da ledet nemlig vertene 4-3 i Kringsjåhallen etter at Julian Agyemang hadde snudd kampen i løpet av ett minutt i starten på midtperioden.

LES OGSÅ: Tunet IBK banket Akerselva

- Vi er tippet å havne rett under sluttspillet (de åtte beste lagene), men jeg synes vi har vist at vi kommer til å bite godt i fra oss, sier assistenttrener Niklas Brajic.

Ble straffet hardt

Da lystavlen rundet halvspilt kamp i Kringsjåhallen ble det mørkt for Akerselva.

- Tunet utligner til 4-4 når vi får en mann utvist, og så gjør de 5-4 når vi gjør en stor feil i egen sone, sier Brajic.

Dermed ble sisteperioden tung for Akerselva, som måtte jage utligning.

LES OGSÅ: Akerselva følte seg bortdømt

- Mot slutten av kampen prøver vi å være litt mer offensive. Vi går ned på færre spillere, men det ender med at Tunet straffer oss, sier Brajic.

Gjestene fra Oslos østkant hadde lekestue de siste seks minuttene som de vant enkelt 4-1 - og kampen 9-5.

- Vi har en del å jobbe med foran begge målene, for det er ingen tvil om at Tunet er bedre enn oss der. De er tøffere enn oss, og det må vi også bli i de jevne kampene, mener Brajic.

Stor fremgang

Selv om kampen endte med 9-5 tap, så deppet man ikke så veldig i Akerselva.

- Vi er sånn passe fornøyd. Tunet er tippet høyere enn oss på tabellen, så det avr ikke helt overraskende, sier Brajic.

Og Akerselva har hatt stor fremgang de siste ukene.

- Vi tapte 9-1 for Tunet i en treningskamp for tre uker siden, så vi er på rett vei, sier Brajic.

Og fikk Akerselva det hett i sisteperioden mot Tunet, så får de det garantert tøft i neste seriekamp førstkommende lørdag.

Da venter seriens store gullfavoritt Slevik på bortebane i Gressvikhallen.

Østfoldingene utklasset medaljekandidat Grei 14-3 på bortebane i helgens serierunde, og har scoret 27 mål på sine to første kamper.

Målscorere for Akerselva mot Tunet var Julian Agyemang 2, Magnus Hagen 2 og Markus Norberg 1.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...