Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Aldri for sent: Reidun (83) prioriterer P.T. flere ganger i uken

Disen-kvinnen liker utfordringer.

Reidun Mansrud (83) bruker "noen tusen" i månenden på personlig trener (P.T.), noe som synes godt på den spreke eldre damen. - Dette er min medisin! sier Reidun.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.02.2014 kl 13:40

DISEN/ÅRVOLL: Reidun Mansrud fra Disen (83) har "alltid" trent, også i organiserte former. De første 38 (!) årene hos Jorunn Kirkenær. For syv år siden meldte hun seg inn på Elixia på Årvoll.

- Jeg trener saltimer også, som sykkel, styrke og kondisjonstimer. Men fint med P.T. ved siden av. Jeg ble for noen år siden overtalt til å prøve P.T., og likte treningsformen veldig godt. Det er grundig trening, og lettere å gjøre øvelsene riktig med personlig instruksjon. I tillegg blir man skikkelig pusha av P.T. Og det liker jeg godt, ler Reidun.

P.T. Linda Tenold nikker samtykkende.

- Reidun liker godt utfordringer, og presser seg til å yte enda litt ekstra. Veldig gøy å trene Reidun, sier Linda.

Merker forbedring

P.T. timene, to ganger per uke, består av alt fra styrke til kondiss, blant annet løper også 83-åringen intervaller på tredemølle.

Les også: Den optimale luksustrimmen

Og selv om man begynner å bli godt voksen, så kan både kondis bli bedre og muskler bygges.

- Etter at jeg begynte med P.T. kom virkelig treningsresultatene. Jeg har merket det både på kondisjonen, styrke, balanse. Og ikke minst på overskudd og generelt bedre helse. Jeg føler meg skikkelig pigg, og supplerer også med lange gåturer i helgene, da er jeg ikke her. Så er jeg på en måte "på jobb" her på hverdagene. smiler Reidun.

- Jeg vil absolutt anbefale andre "godt voksne" å også prioritere P.T. , det er en flott form for trening, oppfordrer Reidun til.

- Gleder meg!

Og ikke minst er det sosialt å være på treningssenter.

- Absolutt. Her har jeg fått mange nye venner. Jeg tar med meg matpakke, drar hit og trener en stund, og så prater vi litt. Jeg virkelig gleder meg til hver gang jeg skal hit og trene, sier Reidun.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

  • Informasjonskapsler ("cookies") i din nettleser
  • Teknisk info på servere
  • Brukerinformasjon i databaser

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...