Nordre Aker Budstikke

Elevvilt i skolegården – med et viktig budskap:

– Alle skal ha en venn

Moro, musikk og dans, men også med et viktig budskap - alle skal ha en venn! Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Strålende sol, 700 elever, dans, musikk og moro i skolegården på Grefsen, mandag morgen. Sjekk videosnuttene her!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.09.2018 kl 13:49

GREFSEN: Alle de mer enn 720 elevene hadde oppmøte i skolegården ved Grefsen skole, mandag morgen klokken 09.00. Vennskapsuka skulle åpnes.

Også på nett

I rektors fravær, var det assisterende rektor Trine Andersen som holdt første appell. Hun sa til de fremmøtte, små og store, at skal alle skal føle seg inkludert, så må alle være med på å bidra for å få det til.

– Vi må aldri slutte å bry oss! Vi bygger også vennskap utenfor skolen, hjemme, på fritiden og på nett, sa Andersen også.

I rektor Are Engers fravær var det assisterende rektor Trine Andersen som holdt appell. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA


– Alle skal ha en venn

Elevrådsleder Vibece Fredheim fra 7B, hadde med god støtte i medelev Isabella Edvardsen, da hun skulle holde sin appell:

– Vi skal støtte, trøste, snakke med hverandre, bli glad i hverandre, og alle skal ha en god venn.
Ser du en som står alene, gå bort og si hei, skal vi finne på noe? Da har du i hvert fall prøvd. Mobbing vil vi ikke ha noe av!

Understreket Vibece overfor alle de fremmøtte i skolegården.

Elevrådsleder Vibece og medelev Malin. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Elevvilt i skolegården

Så ble det skikkelig liv og røre i skolegården, Stopp ikke mobb ljomet utover Grefsen. TL-dansen gikk unna, med kule lærere som virkelig kastet seg i dansen. BlimE-dansen er også superpopulær, og det svinger skikkelig i skolegården tidlig mandag denne uka.

Så starter den viktigste delen av arrangementet, som det er satt av hele uka til, men som vel skal gjelde for hele skoleåret: Nemlig det å ta vare på hverandre.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...