Nordre Aker Budstikke

Inviterer:

Allsang (like) ved markagrensen

Nordbergkoret, her ved tidligere opptreden. Foto: Cesar Bolly

Neste torsdag kan du synge med Nordbergkoret.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.05.2019 kl 09:30

NORDBERG: Det er langt fra første sommerkonsert med Nordbergkoret, i Nordberg kirke som ligger ikke langt fra marka. Men i år blir det allsang - publikum inviteres til å synge med koret med 70 medlemmer fra nærområdet i arrangementet:

Allsang

– Ved tidligere konserter har vi hatt med gjesteartister, men denne gangen blir det en ny vri, torsdag 6. juni klokken 19.00. Vi vil synge fine sanger som vi har øvet på gjennom vinteren, et repertoar som vi gleder oss til å fremføre. Koret er innom flere sjangere med både jazz, klassisk, pop, vise og musikalmusikk på programmet. En av de nye sangene som skal fremføres er: Do you hear the people sing?, kjent fra musikalen Les Miserable, forteller Marianne Wright Pedersen i koret.

Hun fortsetter:

– I tillegg inviterer vi til allsang med et ønske og forventning om at det vil skape sangglede. Mange er glade i å synge og forskningen forteller jo om at det å synge sammen kan påvirke både kropp og sinn. Når man synger sammen med andre, eller når man hører på musikk, kan pulsen påvirkes og man får en oppstemt følelse av lykke. Her er det mye å hente, oppfordrer Wright.

Med på laget er korets faste dirigent, Victoria Jakhelln. I tillegg har koret hyret inn musikerne Jens Andreas Kleiven på piano, Martin Ulltang, bass og Runar Netland på trommer. Kåre Mortensen bidrar ifølge koret som alltid med spektakulær lyssetting.


Her kan du finne mer info om koret, billettpriser og mer på korets facebookside.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...