Nordre Aker Budstikke

Dette blir Studentsamskipnadens nye direktør

​1. august blir Andreas B. Eskelund ny administrerende direktør i SiO. Foto: CF-Wesenberg

1. august blir Andreas B. Eskelund ny administrerende direktør i SiO.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

OSLO: Han har lang fartstid fra ulike lederjobber innen eiendoms- og facility management-bransjen. I dag sitter han i konsernledelsen i Boligbyggelaget Usbl med ansvar for eiendomsdrift, utleieboliger og servicetjenester, skriver Studentsamskipnaden SiO i en pressemelding.

Eskelund har også bakgrunn som leder for et av forretningsområdene i Coor Service Management og som konsulent innen strategi- og virksomhetsutvikling fra PwC Consulting.

– Vil jobbe tett med studentene

– SiO har et bredt tjenestespekter som bidrar til en enklere og bedre hverdag for studentene. Kompleksiteten og mangfoldet i SiO appellerer særlig til meg, og jeg gleder meg til å jobbe tett med studenter, ansatte og studiestedene for å videreutvikle det allerede høye nivået på tjenestene, sier Eskelund i meldingen.

Eskelund bor med kone og tre barn på Rasta. Han er utdannet siviløkonom fra NHH, og har i tillegg en MBA fra Kingston University i London.

– Det er flere viktige områder som jeg ivrer etter å gå i gang med – å gjøre Oslo til en enda mer attraktiv studentby, økt fokus på bærekraft og ikke minst studentenes situasjon post korona, sier Eskelund.

Fornøyd med ansettelsen

Stine Johannessen, styreleder i SiO, er svært fornøyd med ansettelsen.

– Vi gleder oss veldig til å få inn Andreas som ny administrerende direktør i SiO. Andreas har lang erfaring innenfor tjenesteområdene vi tilbyr, noe vi ser på som godt å ha med seg inn i stillingen. Både med tanke på videreføring av tjenestene vi har i dag, men også for utvikling av nye tilbud, utdyper Johannessen.

Samfunnsoppdraget

Engasjementet for studentene er viktig for hovedstyret.

– I samtaler med Andreas har det kommet tydelig fram at han brenner for samfunnsoppdraget til SiO, og for studentene som målgruppe, sier Johannessen.


Andreas Berggren Eskelund overtar etter Lisbeth Dyrberg, som går av med pensjon sommeren 2021.

Lisbeth Dyrberg slutter i stillingen som administrerende direktør i SiO i juni 2021. Foto: SiO

Studentsamskipnaden SiO leverer tjenester til ca. 71 000 studenter ved 26 læresteder i Osloregionen. SiO tilbyr ca 8600 studentboliger, helse-, rådgivning- og karrieretjenester, barnehageplasser, serveringssteder og treningstilbud gjennom SiO Athletica. SiO har 890 medarbeidere (500 årsverk) og en omsetning på om lag 1,1 milliarder kroner.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...