Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Aoudia ferdig i Kjelsås

Toppscorer fikk ikke ny kontrakt.

NY TREND: Kampen vil gi tillit til yngre.

Karim Aoudia (27) har banket inn 64 mål på 71 kamper i løpet av sine fire år i Kjelsås. Men fornyet tillit fikk han ikke.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.12.2013 kl 19:52

GREFSEN: - Jeg fikk beskjed om at jeg ikke fikk være med videre. Først sa de at det var økonomiske grunner, men da jeg sa jeg var villig til å gå ned i lønn, så fikk jeg beskjed om at jeg ikke passet inn i spillergruppen, sier en skuffet Karim Aoudia.

Trenger nye utfordringer

Trener for Kjelsås, Eivind Kampen, mener at det er best for begge parter at veiene skilles.

- Karim har vært her lenge, og vi tror at både han og klubben trenger nye utfordringer. Han er en kjempegod spiller og jeg tror han vil bøtte inn mål i fremtiden, sier Kampen.

- Vi har bygd laget rundt Karim. Han er et midtpunkt og et klart førstevalg. Nå ønsker vi å satse på yngre spillere, sier Kampen.

Se Aoudias fantastiske brassemål mot Moss her:

LES OGSÅ: Karim Aoudia åpnet serien med brasse

Eivind Kampen sa i et tidligere intervju at de savnet toppscoreren i høstsesongen.

- Det er ikke lett å erstatte en spiller som scoret 26 mål og hadde 12 målgivende i fjor. Så det har vært et stort savn, siden vi ikke har noen naturlige målscorere, sa Kampen etter nederlaget mot Molde i september.

Kjelsås gjorde det derimot veldig bra i slutten av sesongen og avsluttet sesongen sterkt.

- De yngre spillerne trengte tid. Vi brukte Akinbola Akinyemi på topp og det funket bra. Spillerne må ha plass for å utvikle seg, og med Karim i klubben er han et naturlig førstevalg, sier Kampen.

LES OGSÅ: Aoudia til Blackburn Rovers?

Ny klubb

Karim Aoudia som var på prøvespill i Blackburn i 2005 og tidligere har spilt i Stabæk, tror ikke det skal bli vanskelig å finne seg en ny klubb.

- Nå er målet å bli frisk og finne meg en ny klubb. Jeg tror ikke det er mange klubber som sier nei til 64 mål på 71 kamper, sier han, og avslører at det har vært interesse.

LES OGSÅ: Karim sikter mot Tippeligaen

- Det har vært noen klubber som har tatt kontakt, blant annet to som spiller i Addeco-ligaen. Men det er trist å forlate Kjelsås. Jeg har vært der i fire år og jeg har blitt veldig glad i klubben. sier Karim Aoudia.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...