Nordre Aker Budstikke

Åpner for ungdomsskole på videregående

FAU ved Engebråten skole vil heller ha flere brakker enn å sende elevene til Grefsen videregående.

Bydelsutvalget støtter Utdanningsetatens forslag, men FAU ved Engebråten synes ikke ideen om en ungdomsskoleklasse på Grefsen videregående er noen god ide.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.05.2008 kl 10:00

GREFSEN/ENGEBRÅTEN: Bydelsutvalget (BU) behandlet i går Aps forslag om å allerede fra høsten av å opprette en ungdomsskoleklasse på Grefsen videregående, selv om byrådet/Utdanningsetaen (UDE) i mellomtiden har sagt ja til en slik løsning.

I tillegg møtte leder for Engebråten FAU (Foreldrearbeidsutvalget), Erik Høydal, i BUs åpne halvtime. FAU synes ikke ideen om en ungdomsskoleklasse på vgs-skolen allerede fra høsten av er noen god ide.

– Det er mange grunner til at det er en mye bedre løsning å få satt opp flere paviljonger på Engebråten, sa Høydal, og orienterte om at FAU Engebråten har tilskrevet byrådet om det samme.

BU diskuterte saken, og administrasjonen skal på fullmakt fra BU utforme vedtak i saken, som i hovedsak vil bestå i at bydelens barn må få gå på bydelens skoler.

BU er positiv til flere paviljonger på Engebråten, men støtter også Utdanningsetaten/byrådets forslag om ungdomskoleelever på vgs.-skolen allerede fra høsten av.


– Poenget er at løsningen med Grefsen vgs. er for å hindre at bydelens barn sendes ut av bydelen, og at UDE/byrådet foreløpig ikke har sagt ja til flere paviljonger på Engebråten. Men flere paviljonger på Engebråten er klart det aller beste alternativet, understreker Ivar Christiansen (Ap).

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...