Nordre Aker Budstikke

Åpner hagen og inviterer til intimkonsert

Artistene Roy Lønhøiden og Johan Berggren spiller i Konvallveien 52 på lørdag. Men det er få billetter igjen. Foto: Privat / Promo / Utlånt

– Arrangementet har blitt positivt mottatt av naboene, flere av dem kommer også på konserten, sier en av initiativtagerne til utekonserten - hjemme, Anne Lise Neskvern.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDBERG: Anne Lise Neskvern er glad i musikk. Sammen med venninnen og konsert-booker Vibeke Sjøvold, inviterer de nå til intimkonsert ute i hagen, hjemme hos førstnevnte, i Konvallveien på Nordberg.

Damene har blant annet latt inspirere av andre små konserter rundt omkring.

– Vi har kjent hverandre lenge, Vibeke og jeg, og fikk idéen om å bruke hagen og plassen her til en liten konsert. Det selges maks 40 billetter. Dette er et offentlig arrangement, og selvfølgelig i henhold til koronaanbefalingene - nå er det forresten ikke mange billettene igjen, forteller Anne Lise til Nordre Aker Budstikke. Billettene er tilgjengelige via arrangementsiden på Facebook.

Kanskje flere konserter?

Anne Lise fikser scene og det som skal på plass i hagen, Vibeke har ordnet med artistene.

Og naboene er varslet.


Forberedelsene er igang i Konvallveien, snart blir det konsert.

– Arrangementet har blitt positivt mottatt av naboene, flere av dem kommer også på konserten. Dette blir spennende, vi åpner klokken 17.00. Vi har også booket inn en DJ som varmer opp til selve konserten, sier Anne Lise, og legger til:

– Kanskje blir det flere konserter her etterhvert?

Artistene

Artistene som er klare til lørdag er Roy Lønhøiden og Johan Berggren. Førstnevnte omtales blant annet slik:

«Med countrymusikken som trofast følgesvenn har han utgitt fem strålende soloplater med finstemte, som oftest akustisk baserte låter i stillfarne og lavmælte arrangementer. Som tekstforfatter har han gang på gang vist at han mestrer sjangerens evige mantra om «tre grep og sannheten». Roy Lønhøiden skriver og synger om Livet med stor L, om den vanskelige kjærligheten, om tro, håp, tvil og sorg, om alt det som er å være menneske. «Vi sang om våren, vi sang om livet», sier han i «Sangen fra skogen» fra 2006, og det er en oppsummering av hans livsgjerning så god som noen.»


Roy Lønhøiden utgjorde duoen Peyton Place sammen med Kristin Solli før han startet solokarrieren, og han er to ganger nominert til Spellemannsprisen.

Om Johan Berggren skrives det:

«Omtrent nøyaktig ett år etter debutplata er Johan Berggren fra Jørstadmoen ute med oppfølgeren «Lilyhamericana». Denne gangen på morsmålet. Med låter om seine kvelder, tomme glass og flammer som ikke lenger vil ha noe mer med deg å gjøre tar han deg med på ei fuktig reise gjennom en urban, men bygdefødt visesangers liv.»

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...