Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Åpner ny kafé og lar deg bli kjent med planene for Nydalen

Her er 10 forslag som er kommet inn i forbindelse med arkitekturkonkurransen i Nydalsveien 32B. Foto: AVANTOR AS

Er du kanskje nysgjerrig på hva som vil skje med «Fiskars-bygget» og Gullhaug torg?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.04.2016 kl 13:56

NYDALEN: Eiendomsutviklerene Avantor AS har transformert et gammelt industriområdet til et bydelssentrum.

– Nå kan alle som er interessert i hva som skjer videre med utviklingen av Nydalen komme innom Avantor for å se på modeller, planer og snakke med de som jobber med dette i det daglige, ifølge pressemelding fra Avantor.

LES OGSÅ: Selv om Nydalen vokser, har nå planene om et Nydalskryss ved Ringveien endelig fått rødt lys fra Statens vegvesen

Arkitektkonkurranse

Det har blitt avholdt en arkitekturkonkurranse i forbindelse med Nydalsveien 32B «Fiskarsbygget», og alle de 10 forslagene kommer til å bli utstilt med modeller og beskrivelser. Vi har tidligere skrevet om at bygget skal bli et miljøforbilde.

I tillegg vil du kunne se planene for et nytt miljøbygg på Gullhaug torg, et 16-etasjersprosjekt signert Snøhetta som bydelspolitikerne sier nei til, og flere andre prosjekter som er under bygging og planlegging. Og skulle du ha noen idéer til hva Nydalen trenger i fremtiden, så kan du legge igjen disse i en forslagskasse.

Avantors har også planer om blant annet nærmere 40.000 nye boligkvadratmeter, og 17 etasjer, i Sandakerveien 113-119

– Nysjerrige

– Vi opplever at flere naboer er nysgjerrige på hva som vil skje av utvikling i Nydalen fremover. Dette synes vi er veldig positivt, og vi har derfor valgt å åpne dørene slik at alle som vil kan komme til Avantor og se hva som planlegges.

– Godt Brød vil også åpne sin nye filial i Nydalsveien 28 på lørdag, så vi håper mange tar turen innom både for litt fersk bakst og for å se på de spennende planene vi har for Nydalen, sier Stine Gundersen, markedsansvarlig i Avantor.

Adressen er Nydalsveien 28, og arrangementet er fra klokken 11.00 til 15.00.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...