Nordre Aker Budstikke

Stenger innkjøring til nok en vei

Grefsenveien ved utkjørseen fra Grefsen allé, som stenger 2 juli. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Det jobbes videre i Grefsenveien, og graving av hovedgrøft flytter seg oppover.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.07.2019 kl 21:07

GREFSEN: Fredag varslet Sporveien om at det ikke blir sommerstille i Grefsenveien. Arbeidene, både på den nederste strekningen fra Storo til Disen holdeplass, og på den øverste over Grefsenplatået, vil pågå hele sommeren, stedvis syv dager i uken.

Les mer om arbeidene i sommer her.

Stenger nok en vei

Arbeidet er i rute, ifølge Sporveien, og nå flyttes det enda lenger oppover Grefsenveien. 17. juni ble Lettvintveien stengt og Kapellveien åpnet, og nå har turen kommet til Grefsen allé.

Mandag vil Sporveien sende ut et nabovarsel om stengingen, som trer i kraft fra og med 2. juli. I en mail til Nordre Aker Budstikke skriver kommunikasjonsansvarlig for prosjektet, Sven Øvergaard:

– Gravingen av hovedgrøften i Grefsenveien har kommet helt opp til Grefsen allé og dermed må vi stenge denne innkjøringen. Dette skjer allerede i løpet av det nærmeste døgnet. I den forbindelse sender vi nå ut et nabovarsel om saken, som også inneholder et kart over omkjøringsmulighetene.


Sporveien viser til dette kartet for hvordan kjøremøsnteret er i veien rundt nedre del av Grefsenveien nå:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Grefsenveien ved Disen holdeplass. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...