Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Årets Navn i Nordre Aker: Foreslå kandidater nå!

Hvem har gjort seg bemerket i året som gikk? Hvem bør bli Årets Navn i Nordre Aker? Du kan bli med og bestemme! Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP/ILLUSTRASJON

Tittelen «Årets Navn 2015» i Nordre Aker tildeles en person som har utmerket seg lokalt, eller gjort en ekstra innsats i bydelen eller i sitt nærmiljø. Nå trenger vi din hjelp til å finne kandidater!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.12.2015 kl 15:35

NORDRE AKER: Hvem har fortjent litt ekstra heder i året som gikk? Enten for å ha jobbet for en viktig lokalsak, for å ha bidratt ekstra i lokalmiljøet, skapt glede eller ha utgjort en forskjell – på et stort eller mindre område?

Det kan være innenfor kultur, idrett, politikk, samferdsel, natur- og miljø, helse, frivillighet, eller noe helt annet!

Slik foreslår du kandidater

Nå ønsker vi at at du skal foreslå kandidater til kåringen av «Årets Navn 2015»!

Send oss en e-post til post@nab.no (eller fyll ut skjemaet nedenfor) med ditt forslag til kandidat, og et par linjer om hvorfor denne personen fortjener tittelen Årets Navn. Frist for å nominere navn er 23. desember kl. 24.

Blant alle de nominerte vil redaksjonen velge ut et knippe kandidater som Nordre Aker Budstikkes lesere kan stemme på i romjula. Vinneren kåres i januar.

Årets Navn i Nordre Aker siden 2008

Med unntak av i 2014 har Nordre Aker Budstikke med god hjelp av leserne stemt frem «Årets Navn» siden 2008.

Her er de tidligere vinnerne:

  • 2013: Christel Stub, ildsjel på Kjelsås
  • 2012: Adriana Bertet og Agnes Lyche Melvær, initiativtakere til Kultursløyfa på John Colletts plass
  • 2011: Eivind Steen og Kristin Borge, Ullevål Bokhandel
  • 2010: Roar Grønvold, Korsvoll IL
  • 2009: Ivar Bakke, Skjerven gård
  • 2008: Rannveig Berge, Nordberg barnegospel

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...