Nordre Aker Budstikke

Årets navn og ildsjel på TV i beste sendtetid

Odair Alonso (75) ble kåret til Årets navn og ildsjel 2019 i Nordre Aker av lokalavisas lesere. Tirsdag dukket han opp på NRK.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.02.2020 kl 12:46

TÅSEN: – Jeg trives veldig godt som frivillig på seniorsenteret. Det er et veldig flott sted å være og med et veldig bra miljø. Jeg likte meg fra første gang jeg kom hit på senteret. Det er givende å være frivillig, hjelper du andre får du også mye tilbake. Jeg blir glad, og de jeg hjelper blir glade. Jeg er ydmykt takknemlig for det. Og jeg skal være frivillig så lenge kroppen holder, sa Odair Alonso, da han ble kåret til Årets navn og ildsjel 2019 i Nordre Aker.

Alonso ble nominert og stemt frem av Nordre Aker Budstikkes lesere. Utdelingen av prisen skjedde i januar i år på Tåsen seniorsenter.

Senterdirektør Unni Merethe Aasgaard og redaktør Karl Andreas Kjelstrup overrekker blomster, diplom og sjekk til en jublende Årets navn-vinner. Foto: Kristin Tufte Haga

Seniorsenteret

Odair Alonso er frivillig altmuligmann på Tåsen seniorsenter. Med bakgrunn fra restaurantbransjen trår han gjerne til på kjøkkenet. I tillegg har han utdannet seg til trener i Bydel Nordre Aker, og leder en Sterk & Stødig-gruppe sammen med bydelens fysioterapeuter.

Odair gratuleres av Lene Fagerbakke, daglig leder for Tåsen seniorsenter, og bydel Nordre Akers seniorveileder Kirsten Belck-Olsen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

På NRK

Tirsdag denne uka dukket han opp under Extra-trekningen på NRK1 klokka 18.45. Der fikk seerne bli bedre kjent med Alonso – som fikk utdelt Årets navn og ildsjel-pris fra Nordre Aker Budstikke og Storo Storsenter tidligere i år.


Se innslaget, laget av produksjonsselskapet Fabelaktiv, i videovinduet øverst i saken!

PS! Med prisen fulgte en sjekk på 10.000 kroner fra Storo Storsenter, som Odair fikk gi videre til et fritt valgt godt formål. Premien valgte han å gi til Tåsen seniorsenter, der planen blant annet er å oppgradere sitteplassen utenfor senteret.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...