Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Armin Sistek kan bli Lyns nye superspiss

Armin Sistek kan bli Lyn-spiller.

Scoret 15 mål for Asker i fjor.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.03.2014 kl 16:49

OSLO: Lyn er for tiden på spissjakt, og Asker-spiller Armin Sistek er på prøvespill hos Oslo-klubben.

Lørdag ettermiddag spilte han treningskamp for Lyn mot Kvik Halden.

Ikke ferdig forhandlet

Denne uken har spissen, som fikk 15 nettkjenninger for Asker i fjor, vært på Lyns treningsfelt på Kringsjå.

- Vi er i forhandlinger med spilleren, men er ikke ferdig med de forhandlingene, forteller Magnus Watne, daglig leder for Lyn Toppfotball.

LES OGSÅ: Lyn skal spille på Bislett i år

Men en ting er sikkert, og det er at Lyn er veldig interessert i Sistek, som blant annet har spilt for Odd Grenland, og i 1. divisjon for Strømmen i 2012.

Trenger midler

Som kjent er ikke klubbkassa til Lyn riktig så stor som den brukte å være, og klubben har vært helt avhengig av supporterne for å kunne signere spillere.

- Nå har vi tilbudt kontrakt til alle spillerne som er på laget, og ser at det er en mulighet for å kunne signere noen forsterkninger, sier Watne.

For å kunne signere Sistek er klubben avhengig av at flere knytter seg til det økonomiske initativet fra Bastionen og Olja Lyn, som går ut på at privatpersoner eller bedrifter forplikter seg til å gi et månedlig beløp til klubben som skal dekke spillerlønninger.

- Sånn som det er nå trenger vi nok 20-30 nye bidragsytere for å kunne signere Sistek, alt etter som hvor mye hver enkelt bidragsyter gir, sier den daglige lederen.

I snitt gir Lyns bidragsytere 500 kroner i måneden.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...