Nordre Aker Budstikke

Arrangerer egen cup på Bislett

Korsvollgutta har invitert til cup, denne helgen går sluttspillet på Bislett. Foto: Korsvoll Fotball

Det har ikke akkurat vært mange cuper siste tiden, men det har Korsvoll Fotball gjort noe med.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.08.2021 kl 11:31

BISLETT: – Etter at Norway Cup ble avlyst tok Korsvoll Fotball initiativ til å arrangere Oslo Sommercup for G-16 årgangen. Det var leit at ungdommen skulle gå nok en sommer uten et cuptilbud å se frem til og trene mot. Neste sommer er de juniorspillere, og da er ikke så vanlig å delta på cuper og turneringer lenger, sier initiativtager Rasmus Aarflot i klubben til Nordre Aker Budstikke.

– Dette var sånn sett litt siste sjanse på sommerstid for en cup for denne årgangen. Gulroten er at finalespillet blir gjennomført på selveste Bislett Stadion. Dette er noe som henger høyt for mange, og en kamp på Bislett Stadion vil være et minne for livet for disse gutta. Og det åpent for publikum - bare å komme, oppfordrer Aarflot.

Interkrets og 1. divisjon

Det ble invitert Interkrets- og 1. divisjonslag til cupen, åtte lag meldte seg på: Ready, HUK, Oppsal, Nordstrand, Skeid, Kolbotn, Eik Tønsberg og Korsvoll.

– Disse åtte lagene utgjorde to puljer der åpningskampen ble spilt mellom Korsvoll og EIK Tønsberg på Bislett søndag 1. august. Gjennom hele denne uken har lagene spilt innledende puljekamper på sine respektive baner rundt omkring, der arrangør har sørget for kretsdommere som holder høy kvalitet. Kvartfinalene ble spilt torsdag kveld den 5. august. De endte slik:

  • Kolbotn – Skeid 1-1(3-4 på straffer)
  • Ready – HUK 2-2 (4-2 eeo)
  • Korsvoll – Nordstrand 5 – 2
  • Oppsal – FK Eik Tønsberg 2 - 0


I helgen spilles finalespillet på selveste Bislett stadion.

Semifinalene spilles lørdag 7. august:

  • Klokken 15.00: Skeid – Oppsal fotball
  • Klokken 17.30: Ready – Korsvoll

Søndag 8. august:

  • Klokken 15.00: Bronsefinale
  • Klokken 17.30: Finale

HER KAN DU FØLGE ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...