Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kommentar:

«Asfaltering ville gripe inn i Akerselva Miljøpark»

Bente M. Larsen er gruppeleder for Arbeiderpartiet i bydelsutvalget, og partiets BU-lederkandidat. Foto: PRIVAT

– En oppgradert vei med nytt grusdekke vil gi bedre framkommelighet for alle brukergrupper, skriver Arbeiderpartiets Bente M. Larsen om asfalteringsforslaget langs Akerselva. Arbeiderpartiets gruppe har behandlet saken og fattet følgende vedtak:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.06.2015 kl 09:13

Arbeiderpartiet støtter byrådens beslutning om ikke å asfaltere turveien langs Akerselva fra Nydalen til Stilla. Vi synes det er en klok avgjørelse og er glad for at byråden tok hensyn til de klare synspunktene som framkom fra brukere av turveien, naboer og beboere i området.

LES OGSÅ: Miljøbyråden la asfaltplanene langs Akerselva i grus

Turveien langs Akerselva brukes til gåing, jogging og sykling – og asfaltering vil forringe opplevelsen og verdien av dette. Ved asfaltering settes rekreasjon og helseeffekter opp mot effektivt vedlikehold og sykkeltrafikk.

Det er i dag allerede en uheldig blanding av forskjellige trafikanter på veien som kan skape farlige situasjoner

Det er i dag allerede en uheldig blanding av forskjellige trafikanter på veien som kan skape farlige situasjoner, og som vil forsterkes ytterligere med et asfaltdekke. Hensyn til vintermåking kan ikke begrunne at det brukes så mye penger til opprusting/asfaltering av veien til fortrengsel for andre brukergrupper. Asfaltering av veien ville også gripe inn i Akerselva Miljøpark og påvirke naturmiljøet der.

Det er beklagelig at saken ikke er blitt politisk behandlet i Bydelsutvalget og at beboerne ikke er blitt involvert i prosessen og informert om tiltaket. Arbeiderpartiet er glad for at det ble tatt hensyn til naturområdene langs Akerselva og at folk fortsatt kan bruke grusveien til egne aktiviteter. En oppgradert vei med nytt grusdekke vil gi bedre framkommelighet for alle brukergrupper.

Bente M. Larsen
Arbeiderpartiets gruppeleder i bydelsutvalget, og BU-lederkandidat

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...