ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Avlyser Oslo Sommertid

Fra Oslo Sommertid i 2018.

Arrangementet som skulle fylle Voldsløkka 26. og 27. juni er avlyst.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.04.2020 kl 16:05

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

VOLDSLØKKA: På regjeringens pressekonferanse om videre koronatiltak etter 13. april, kom det frem at forbudet mot kultur- og idretts- og andre arrangementer som ikke ivaretar grunnleggende krav til smittevern vil gjelde frem til 15. juni.

Årets Oslo Sommertid, med Taylor Swift, Sigrid, Veronica Maggio og Kendrick Lamar, på Voldsløkka skulle arrangeres 26. og 27. juni, og selv om datoene er etter det foreløpige forbudet, melder arrangørene 16. april at arrangementet er avlyst.

Lokalavisa har prøvd å få tak i arrangørene siden 14. april, uten hell. Det er i en e-post til publikum at konsertene blir bekreftet avlyst.

«Vi hadde virkelig håpet at vi skulle kunne gjennomføre årets store konsertfest. Men som følge av COVID-19 og av hensynet til risikoen for smittespredning når tusenvis av mennesker samles, ser vi ingen mulighet til å gjennomføre,» skriver arrangørene.

Det er All Things Live og Obos som står bak festivalen, som ble arrangert første gang i 2017 og så i 2018, for deretter å ta en pause i fjor. Nå blir det altså heller ingen festival i 2020.

ANNONSE

«Viktigst av alt er helsa vår, og det globale samfunnsansvaret om å ta vare på hverandre går foran alt. Dette er vanskelige tider for absolutt alle involverte og vi jobber på spreng for å få til Oslo Sommertid 2021,» skrives det videre.

Tidligere er også det kjent at OverOslo på Grefsenkollen, som skulle vært arrangert 17.-20. juni også er avlyst:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE