Nordre Aker Budstikke

Avlyser OverOslos tiårsjubileum

Sondre Justad på Grefsenkollen i 2019. I år blir det ingen festival. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

Festivalen å Grefsenkollen skulle blitt arrangert for tiende gang i sommer. Det vil ikke skje.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.04.2020 kl 17:22

GREFSENKOLLEN: 17. mars meldte arrangørene av OverOslo at de stanset billettsalget til årets festival, og utredet konsekvensene av en avlysning.

På regjeringens pressekonferanse om videre koronatiltak etter 13. april, kom det frem at forbudet mot kultur- og idretts- og andre arrangementer som ikke ivaretar grunnleggende krav til smittevern vil gjelde frem til 15. juni.

Årets OverOslo på Grefsenkollen skulle arrangeres 17.-20. juni, og selv om datoen er etter det foreløpige forbudet, melder arrangørene at festivalens tiårsjubileum er avlyst.

Blant trekkplastrene var Pet Shop Boys, Sigrid, Gabrielle, The September When, The Cardigans, DeLillos og Cezinando. Torsdag, fredag og lørdag var allerede utsolgt, til festivalen som har kapasitet på ca. 6000 personer hver dag.

– Vi hadde gledet oss stort til å feire vårt jubileum med dere, men som alle forstår blir dette umulig i dagens situasjon. Dette er både tungt og krevende for oss, skriver arrangørene på Facebook, og refererer deLillos, som skulle tilbake til festivalen i år: «Når du en gang kommer, neste sommer, skal vi atter være her.»


Alle kjøpte billetter til årets festival vil være gyldige for tilsvarende dag under festivalen i 2021. OverOslo skal etter planen arrangeres 16.-19. juni 2021. Det jobbes med å få de samme artistene på plakaten neste år, og programmet skal etter planen presenteres 15. mai 2020.

For dem som ikke ønsker å bruke sine billetter neste år, vil det være mulig for full refusjon mellom 15. mai og 1. juni i år.

– Hvordan oppleves det å være i denne situasjonen, spesielt i det som er festivalens jubileumssesong? spurte Nordre Aker Budstikke festivalsjef Thorkild Gundersen 17. mars.

– Det oppleves tungt å være i denne situasjonen, men særlig mer er det ikke å tilføye akkurat nå.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...