Nordre Aker Budstikke

Oppmøte: Klokken 07.00!

De fikk bakken for seg selv: – Vi hadde strålende forhold og en helt fantastisk tilrettelegging fra Oslo Skisenter som gjør det mulig å gjennomføre slike treninger hjemme i byen, ifølge Kasper Sjøstrand i Kjelsås alpingruppe.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.02.2021 kl 13:00

GREFSENKLEIVA: Grytidlig var alpinistene på plass i Grefsenkleiva, lørdag og søndag.

– Vanligvis reiser de eldste barna ut av byen for å gjennomføre Super G-trening. Men i denne koronasesongen må vi tenke kreativt og vi fikk gjennomført en fantastisk Super G-helg hjemme i Grefsenkleiva, sier Kasper Sjøstrand i Kjelsås alpingruppe.

Fra klokken 07.00 til 10.00 hadde Kjelsås alpingruppe Grefsenkleiva for seg selv, sist helg. Foto: Erlend Sande

Før bakken åpnet for alle andre, var alpinistene på plass.

– Foreldre og trenere gjorde en stor jobb med å sette sikkerhetsnett i Familiebakken tidligere i uken. Oppmøte var klokka 07.00 lørdag og søndag, på toppen, så var det fartstrening frem til anlegget åpnet for publikum klokka 10.00. Vi hadde strålende forhold og en helt fantastisk tilrettelegging fra Oslo Skisenter som gjør det mulig å gjennomføre slike treninger hjemme i byen.


Sjøstrand legger til:

– I tillegg til at det var god og morsom trening var det også verdifull testing av trasé og løype før det planlagte barnefartsrennet Kidzbuhel som vi håper å få arrangert 4. mars.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...