Nordre Aker Budstikke

Kjelsås-Aalesund i dag:

– Bare å nyte

Eivind Kampen, en rolig mann? Her fra lokaloppgjøret søndag mellom Kjelsås og Skeid. En ikke så rolig Skeid-trener Tom Nordlie i bakgrunnen. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Og så deilig som det kan bli. Sier Kjelsås-trener Eivind Kampen om det å møte eliteserielaget Aalesund på hjemmebane onsdag. Med dress code.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.05.2017 kl 07:27

KJELSÅS: Tredje runde i cupen, Kjelsås får eliteserielaget Aalesund på besøk onsdag.

Bedre og bedre

Etter en litt trøblete seriestart spiller 2. divisjonslaget Kjelsås bedre og bedre. Ikke minst slo de ut 1. divisjonslaget Strømmen i forrige runde av cupen, i forrige uke.

I tillegg spilte Kjelsås søndag uavgjort mot naboklubben Skeid, som på forhånd nok var favoritter til å vinne den kampen. Skeid har i skrivende stund mer enn dobbelt så mange poeng som Kjelsås på tabellen. Kjelsås ligger nede på en 11. plass, rett over streken, med seks poeng.

Uavgjort mellom naboklubbene Kjelsås og Skeid (i svart) på søndag, 1-1. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Kollektivt

Onsdag altså, selveste Aalesund fra Eliteserien gjester Grefsen Stadion. Kjelsås drømte riktignok om et hjemmeoppgjør med Vålerenga, men fest kan det bli uansett. Og "cup er cup", og alt er mulig. Kampstart er klokken 18.30.


– Vi begynner å bli trygge på hverandre, og kjenner hverandre godt. Vi er inne i en god periode prestasjonsmessig, men mye uavgjort. Men bare små nyanser nå, før vi er skikkelig gode, sier Kjelsås-trener Eivind Kampen til klubben, etter lokalderbyet på Grefsen Stadion søndag.

Det gode kollektive samholdet blir trukket frem.

– Her er det ikke noen spillere som peker rundt seg. Man skal feie for egen dør og hjelpe lagkompisen. Basic, men krever mye når det er hett i kamper. Vi er en gruppe med karakter og ærlige arbeidere, sier Kampen videre.

– Ren bonus

– Aalesund og cupens tredje runde er en ren bonus for en prestasjonsgruppe på vårt nivå. Null press, og vi får lov å matche oss mot øverste nivået i landet. Det er så deilig som det kan bli. Vi skal slippe til på scenen og så er det bare å nyte det.

Til Nordre Aker Budstikke sier Kjelsås-treneren følgende dagen før dagen, om oddsen for at Kjelsås er videre i cupen torsdag morgen:


– Dette blir en veldig morsom fest for Kjelsås Fotball. Det er ikke en umulig oppgave at Kjelsås går videre, men lite sannsynlig. Men vi skal kose oss! sier Kampen.

Blått

Kjelsås-supporterne oppfordrer også til dress code.

– Unge lovende Kjelsås-gutter med selvtilliten på topp, gir alt for klubben og publikum. I tillegg til fotball på nasjonalt nivå kan vi by på god stemning, kjentfolk og stadig bedre fasiliteter. Kle deg i blått og møt opp, er oppfordringen.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...