Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Bare nesten for Kjelsås

Tapte 0-2 for serielederen - se høydepunkter!

Kjelsås-trener Eivind Kampen mener Akinbola Akinyemi burde fått straffespark i denne duellen med Follo-kaptein Anders Lübeck. Foto: Foto: Knut Stenseth, ØB

Kjelsås leverte en god kamp mot serieleder Follo, men laget manglet de nødvendige marginene for å ta poeng.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.05.2014 kl 12:09

GREFSEN: Tabelltopp lå i potten sammen med de tre poengene, da Kjelsås tok imot Follo til toppkamp i 2. divisjon mandag. Og det ble en jevn kamp mellom to lag som har utmerket seg med mye fin angrepsfotball hittil i år.

Follo hadde mye av banespillet og var hakket hvassere enn hjemmelaget før pause. Derfor var det ikke utfortjent at Fitim Azemi sendte bortelaget i ledelsen ti minutter før pause. Christian Bwamy kom seg rundt på kanten og slo inn. Storscorer Azemi fikk to sjanser og satte inn ballen på andre forsøk.

Kjelsås-trener Eivind Kampen mener at laget hans var litt feigere enn han hadde håpet før pause.

- Vi hadde ønsker om å ha ball mer. Vi fikk de bruddene vi visste vi kom til å få, men vi klarte ikke ta så godt vare på ballen i de overgangene, som vi hadde håpet på forhånd, sier Kampen.

Se høydepunkter fra kampen øverst i saken!

Frisparkperle

Etter pause fikk Kjelsås en tidlig kalddusj, da Patrik Karoliussen doblet Follos ledelse. Midtbanespilleren skrudde et frispark fra skrå vinkel opp i nærmeste kryss, og veien tilbake ble lang for Kjelsås.

Hjemmelaget lot seg imidlertid ikke knekke. Kjelsås var det førende laget gjennom hele omgangen og kom til flere muligheter foran Follos keeper. Men verken ballen eller dommeravgjørelsene gikk i hjemmelagets favør.

Dermed ble det 0-2, og Kjelsås klarte ikke å følge opp 3-1-seieren mot Skeid i forrige hjemmekamp.

- Vi skaper nok sjanser til å få med oss noe herfra, men så kommer disse marginene. Jeg tror jeg teller opp tre straffesituasjoner, hvor to av dem er helt utvilsomme, med en hands på streken og Akinbola som blir klippet ned i første omgang, sier Kjelsås-trener Eivind Kampen.

Han påpeker at det er vanskelig å vinne når sånne situasjoner går imot laget.

- Straffene er katastrofe, og resten er marginer, som vi trenger mot et så godt lag som Follo, sier Kampen.

Må tørre

Kjelsås-treneren tar likevel med seg mye positivt fra andreomgangen mot Follo.

- Vi tør å verne om ball litt mer etter pause. Vi tør å spille og innser at vi er på høyde og kan være oss selv mot de beste lagene i 2. divisjon. Det må vi aldri lure på igjen, sier Kampen.

Han påpeker at det fremdeles mangler litt nøyaktighet for å nærme seg maksnivået til laget. Til tross for gode resultater, har nemlig ikke Kjelsås spilt så god fotball som de ønsker ennå.

- Vi tør i sum litt for lite gjennom denne matchen og utfordrer litt for lite. I tillegg er vi litt for unøyaktige i avslutningene. Vi har ikke så god uttelling på sjansene våre, men det kommer, hundre prosent sikkert, forsikrer Kampen.

Les live-referat fra kampen her!

Les alle våre saker om 2. divisjon fotball i Oslo her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...