Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Det tynnes i Norway Cup-rekkene

Bare Skeid og Lyn igjen på sletta

Lyns Jenter 15/16 år er i kvartfinalen, som spilles fredag mot Hinna, her bilde av jentene tatt like før åttendedelsfinalen mot Bryne, som de vant 2 - 1. Fra venstre øverst: Mari, Una, Emma, Maja, Mari, Hedda, Mathilde, Marte, Emilie, Sofie
Fra venstre nede: Bjørnhild, Joanna, Noor, Ingvild, Adele, Jenny, og Sarah. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Kjelsås er ute, det samme med Koll og Korsvoll. Men Lyn og Skeid er fortsatt med å kjempe om å komme helt til topps i Norway Cup.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.08.2015 kl 11:15

EKEBERG/NORDRE AKER: I går kom det mye regn over fotballbanene i Norway Cup. Noe torsdagen bar preg av, flere av banene var mer jord og gjørme, enn gress.

Vinn eller forsvinn

Det tynnes i kampene på Ekeberg, i går og også særlig i dag, torsdag. I løpet av dagen har det vært vinn eller forsvinn, for de som har sluttspill. De yngste deltagerne har ikke sluttspill.

Les også: Jentene som drar på hyttetur mellom Norway Cup-kampene!

600 spillere

Rundt 600 spillere fra Nordre Aker har spilt seg gjennom flere dager - les her om alle lagene fra Nordre Aker. Flesteparten er nå kanskje hjemme, eventuelt på sletta og ser på de andre lagene som fortsatt er igjen og kjemper om en plass i toppen av Norway Cup.

Vil vinne

Det er bare to klubber igjen fra Nordre Aker, torsdag kveld. Kjelsås er ute, Korsvoll er ute, og også Koll. Men derimot er Lyn fortsatt godt representert med flere lag. Lyns Jenter 14, andrelaget, skal fredag morgen spille semifinale B-sluttspill mot Lambertseter, etter komfortabelt å ha vunnet åttendedelsfinale og kvartfinale med 8 - 0 i målforskjell. Først Lindås IL 5 - 0, og så Helgerød 3 - 0.

Nordre Aker Budstikke snakket med Stine Pedersen fra Lyns Jenter-14 lag, da det var klart at jentene kom til B-sluttspillet.

– Det sluttspillet skal vi vinne, sa en blid Stine Pedersen for et par dager siden.

Kanskje får hun rett?

Småspill

– Vi liker jo mer småspill - eller mye pasningsspill. De lagene vi har tapt for her i Norway Cup har slått typisk lange baller i bakrom. Det er kanskje det som er lurt når banene likevel er så ujevne mange steder? Jeg synes uansett at vi har fått til mye bra spill så langt, fått roet ned spillet og vært flinke, sa også Stine, som er midtbanespiller.

Les også: Det er noen fordeler ved å bo hjemme under cupen...

Forsvare fjorårsseieren

Jenter 15/16 skal forsvare fjorårets seier i Norway Cup samme alderstrinn, og vant i dag 2 - 1 over Bryne, i åttendedelsfinalen. Lyns eldste jenter med i cupen møter fredag morgen Hinna kl. 9.00, i kvartfinale. Lyns Jenter 15/16 andrelag kom også til åttendedelsfinalen i A-sluttspillet, men tapte til slutt på straffer mot Sandane, kampresultatet som ble 2 - 2.

Lyn-gutta videre

I tillegg er Lyns Gutter 15/16 år (1) videre til kvartfinalen, etter at de torsdag kveld slo CFT United 1 - 0. I morgen kl. 9.00 går kvartfinalen mot Team Pakistan.

Lyns Gutter-13 (1) er også videre til semifinale i morgen, etter at de torsdag kveld i kvartfinalen slo Halen 3 - 1. Klokken 10.00 går semifinalen - mot Nordstrand. Kanskje skal gutta ta revansj for at laget som da var meldt på i Gutter-14, røk ut før helt det siste store sluttspillet i Gothia Cup litt tidligere i sommer.

I 16-delsfinalen ble gutta slått av franske Vincennes.

– Jeg var så klart lei meg etter tapet, vi ledet jo også først. Men nå har det gått over, og jeg gleder meg til Norway Cup, fortalte Oscar Bobb, og som allerede som tolvåring har rukket å prøvespille i storklubben Porto - les hele saken her.

Skeid-gutta videre

Kanskje blir det et skikkelig lokalderby etter hvert i cupen, for Skeids Gutter 15/16 år kom seg også videre etter straffekonk mot Gjøvik-Lyn torsdag kveld. Det sto nemlig 0 - 0 etter endt match. Fredag morgen kl. 9.00 spiller Skeid kvartfinale mot Søgne.

Ikke minst; Sent torsdag kveld vant også Skeids juniorlag (17/18/19) på straffekonk - 6 - 5, etter 0-0 mot Gjøvik Lyn. Så da er det klart for kvartfinale også for Skeids juniorgutter fredag, klokken 12.00 mot Kurdistan.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...