Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Barn i livsfarlig lek på taket av Kjelsås skole

Observert av naboer flere ganger.

- Vi må få klarhet i hvor de kommer seg opp på taket slik at vi kan få satt opp hindringer, sier rektor ved Kjelsås skole, Mette Rasmussen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.03.2014 kl 16:41

KJELSÅS: Avisen har vært i kontakt med flere forbipasserende og naboer, som forteller at det stadig, særlig i helgene, blir observert lekende barn på skolens tak.

Bygningen er på flere etasjer og tipseren mener det er cirka tre til fire fra den høyeste siden ut mot Asbjørnsens vei. Guttene som i går ble observert er i 8- til 12-årsalderen.

Gjennom flere helger denne vinteren har det blitt sett lekende barn på skoletaket.

Naboer forteller at de har kontaktet Kjelsås skole, senest forrige mandag etter observasjon av lekende barn på taket søndagen før.

LES OGSÅ: Fra tjuvradder til havkrabber

- Må reagere

- Jeg har fått en melding om at dette har skjedd tidligere så her er det helt klart at vi må reagere. Denne typen aktivitet på skolens område er fryktelig skremmende og jeg tør nesten ikke tenke på hva som kan komme til å skje, sier Rasmussen.

Hun er takknemlig for at folk i nærmiljøet er observante og at de gir beskjed når slike ting skjer utenom skoletid.

- Vi vet jo ikke hvem dette er; om det er elever ved denne skolen, eller om det er noen andre som tar seg opp på taket, men vi ønsker uansett å få satt en stopper for dette så raskt det lar seg gjøre, sier Rasmussen og fortsetter:

- Jeg vil nå ta kontakt med Undervisningsbygg, som har ansvaret for bygningen, for å se på hva vi kan gjøre. Forhåpentligvis kan det gi svaret på hvordan disse barna tar seg opp på taket.

- Med den informasjonen kan vi få satt opp hindringer slik at denne aktiviteten tar slutt.

LES OGSÅ: - Sparing vil ramme norskopplæringen

Ny skole

Det var i går ettermiddag at det igjen ble observert barn lekende og løpende på skoletaket.

11. oktober 2010 ble skolens elever omplassert til Engebråten skole og en omfattende ombygging ble iverksatt. Høsten 2012 sto en ny skole klar med plass til 790 elever.

Skolen har ny fleridrettshall og en barnehage med 170 plasser er integrert i bygget.

NB! I mail til avisen forteller Rasmussen at Undervisningsbygg har blitt kontaktet og at de vil sette i gang strakstiltak.

Flere saker fra dittOslo:

Veiarbeid på E6 i ett og et halvt år framover

Nå kan du bo med Edvard Munchs utsikt

Dette kan bli «nye Majorstuen»

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...