Nordre Aker Budstikke

Lørdag er det «Barnas Dag» på Grefsen

Danseworkshop for barna, lørdag.. Foto: SUBSDANS

– Vi samarbeider med proffe aktører for at dagen skal bli så inspirerende og moro som vi ønsker, sier Anja Hole, en av initiativtagerne bak nabolagsbevegelsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.08.2021 kl 13:09

GREFSEN: De kaller seg bare nabolagsbevegelsen:

– Vi savner et sted hvor vi kan dele og se hva som skjer i nabolaget Grefsen og Kjelsås, et samlende fellesskap for området, sier Roar Smelhus, Anja Hole og Marita Holhjem, initiativtagerne bak nabogruppa.

Nordre Aker Budstikke møtte dem i det gamle bankbygget i Grefsenveien tidligere i sommer.

Barnefestival her hos St. Josephsøstrene i Glads vei, til lørdag.

«Barnas Dag»

Først ut av arrangementer i regi av nabolagsbevegelsen er «Barnas Dag» på Vestre Grefsen gård 14. august. Nonnene ved klosteret har takket ja til å bidra med et sted å ha «Barnas Dag».


Ifølge arrangørene passer kanskje arrangementet best for barn fra 0 til13 år, og det er plass til flere:

– Vi samarbeider med proffe aktører for at dagen skal bli så inspirerende og moro som vi ønsker.
Subsdans fra Grunerløkka, som er noen av Norges beste dansere, starter dagen med jam klokken 12.30, deretter er det to workshoper klokken 13.00 og 14.00. Vi avslutter dagen med konsert klokken 14.30 med artisten The Sverre Sverre. Sverre Thorstensen spiller musikk for folk som ikke har levd så lenge, musikk som barna kan være med å danse og å synge til, sier Anja Hole til avisa denne uka.

The SverreSverre. Foto: Knut Utler

I tillegg frister Hole med blomsterbinding, ansiktsmaling, fortellerstund og mer moro.

- Vi håper på at flest mulig vil støtte opp om et lokalt dugnadsbasert arrangement, og som ønsker å skape et sosialt- og kulturelt fellesskap i nabolaget gjennom dans og musikk. Vi ønske at dette skal bli et årlig arrangement som kan skape mange gode barndomsminner for de små, legger Hole til.


Mer om hvordan du kan bli med på arrangementet %22%7D]ser du her.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...