Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Barnehage med et eldorado av muligheter

MORO: Gøy i Maridalen Barnehage - med stor uteplass og kule akebakker. Foto: MARIDALEN BARNEHAGE

– Så god og frisk luft at selv skjegglaven trives på trærne, frister barnehageleder Trude Tømte i Maridalen. Og hvilken annen barnehage har egen grillhytte?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

MARIDALEN: Maridalen kan høres langt ut for noen, men det er faktisk ikke lange biten fra Kjelsås eller Brekke, og innover til Maridalen barnehage. Kanskje 5-10 minutter?

– Eldorado

– Her er et eldorado av muligheter for fysisk utfoldelse og naturopplevelser til alle årstider. Det er så god og frisk luft at selv skjegglaven trives på trærne, frister barnehageleder Trude Tømte.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Bratte, kule akebakker, snøhuler i sandkassa, mating av firfirsler med brødsmuler på hånda, bever, elg, rådyr,og mange andre dyr er dagligdags i barnehagen.

Selvfølgelig har de også badevann i nærheten.

– Om sommeren frister det ofte med en dukkert i kulpen. Fagervann ligger bare en liten tur unna.

Barna over fire år får tilbud om å være med på Skiforeningens skiskole.

LES OGSÅ: Slik vil Arbeiderpartiet holde liv i Maridalen

Ledige plasser

– Vi er en stor avdeling med plass til 26 barn fra ett til seks år. Vi er seks fulltidsansatte, hvorav to førskolelærere, to fagarbeidere og to assistenter. Blant de ansatte er både en musikkpedagog og en realfagdidaktikker, forteller Tømte.

Tømte forteller at det faktisk også er ledige plasser i barnehagen som ligger midt i fantastisk natur i vakre Maridalen.

– Da begynner vårt store førskolebarn-kull på skolen. Fra høsten 2015 har vi nå ni ledige plasser da vårt store førskolebarn-kull begynner på skolen. Bare å ta kontakt, oppfordrer Tømte, på telefon 91245242.

SKILØYPEDEBATTEN: Johanne (63) fra Maridalen ble angrepet av sint skiløper

– Alltid møtt med et smil

Mamma Gunhild Thingelstad er storfornøyd med Maridalen barenhage.

– Vi har hatt barn i Maridalen barnehage i sju år nå og både store og små er veldig fornøyde. Barna får en god blanding av ute- og inneaktiviteter, og de viser at de trives godt, sier Thingelstad.

Hun vil gjerne tilføye at personalet er stabilt, slik at voksengruppen blir kjent og trygg for barna.

– Og så blir vi alltid møtt med et smil. Vi er trygge på at barna har det godt og alltid får god oppfølging i denne barnehagen, roser moren.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...