Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Barnehagen med eget filmprosjekt og rød løper

Filmproduksjon. Foto: MYRERTOPPEN BARNEHAGE

Barna fikk være med på å lage en egen animasjonsfilm. – I barnemøter og i grupper har det blitt idemyldret, drøftet og kompromisset. Alle barna har fått bidra med sine innspill, forteller barnehagen - link til filmen i saken.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.05.2017 kl 08:30

KJELSÅS: Torsdag ble den røde løperen rullet ut. Maxibarna - de eldste barna i Myrertoppen Norlandia barnehage - kunne ønske sine nærmeste velkommen til premierevisning av animasjonsfilmen «Vulkanen».

Ikke noe pølser og lomper på filmpremieren i Myrertoppen Barnehage. Foto: MYRERTOPPEN BARNEHAGE

Pedagogisk medarbeider Anders Wesnes har vært prosjektleder og praktisk tilrettelegger.

– Barna har jobbet jevnt og trutt med filmprosjektet siden begynnelsen av februar. I barnemøter og i grupper har det blitt idemyldret, drøftet og kompromisset og alle barna har fått bidra med sine innspill. Selve animasjonsarbeidet gjort over flere uker, forteller Wesnes.

HER KAN DU SE FILMEN

LES OGSÅ: Nå blir det igjen mulig å slukke tørsten på Grefsenplatået!

Filmproduksjon. Foto: MYRERTOPPEN BARNEHAGE

Filmpremieren

Barna brukte iPad og programmet iStopMotion, og med god veiledning så fikset barna filmproduksjon.

Men det var ikke bare filmen som krevde sitt, også filmpremieren måtte planlegges. – Barna designet og skrev invitasjoner som ble sendt i posten, de fant frem til hva som skulle serveres, det ble designet, laget plakat og backdrop til photowall.

– Fulle av iver og sprekkeferdige av stolthet tok barna imot sine nærmeste på rød løper ikledd finstasen. Vi registrerte med glede at samtlige gjester hadde fulgt dresscode «rød løper», og således hjalp til å sette en extra schwung over evenementet, forteller barnehagen videre.

Rød løper så klart på en filmpremiere. Foto: MYRERTOPPEN BARNEHAGE

Etter litt mingling, skåling og kanapé-gumling, ønsket fem frivillige konferansierer velkommen og presenterte filmen og arbeidet. Dermed var det bare å sette seg tilbake og nyte!

Filmen

«Vulkanen» er en film som handler om en fysisk, så vel som en mental reise. Våre to helter våkner opp til to gratisbilletter til den store og hensynsløse vulkanen på Island.

– Reisen de begir seg ut på byr på mange begivenhetsrike opplevelser gjennom byens kjas og mas, frekke forbrytere, lovløse flyplasser og nyutdannede piloter. Den evige kampen mellom det gode og onde blir tatt for seg og fortalt på en utmerket måte i denne blendende filmen som har blitt nominert til 17 Golden Raspberry Awards, oppsummert fra Myrertoppen.

Filmproduksjon. Foto: MYRERTOPPEN BARNEHAGE

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...