Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Bastionen: - En voksen og riktig avgjørelse

Ønsker Bredo lykke til videre

OPPSVING: Bastionen håper på en opptur med ny ledelse.

I dag ble det kjent at Finn Bredo Olsen slutter i Lyn. Bastionen mener at den tidligere Lyn-treneren tok en riktig avgjørelse.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KRINGSJÅ: Lyns fanskare, Bastionen, er veldig fornøyd med at Finn Bredo Olsen takket for seg som Lyn-trener i dag.

- Det er selvsagt utrolig kjipt. Alle vet at han har hjertet i klubben. Det at han i dag gir seg gjør at vi får veldig mye mer respekt for han. En voksen og riktig avgjørelse, sier styreleder i Bastionen, Christian Thoresen, til dittOslo.no.

Han mener at ting ikke har fungert i år. Fansen håper nå på en oppsving, for det trenger laget som sliter i bunnen av tabellen.

LES OGSÅ: - Bredo ferdig i Lyn

- Vi trenger en vitamininnsprøytning nå, både vi og spillerne, sier Thoresen.

- Hva har vært det mest smertefulle som supporter så langt denne sesongen?

- 1-5 tapet nå mot Fana sist. Vi ble knust av et lag vi, med all respekt til Fana, vi skal være umåtelig mye bedre. Etter den kampen var vi alle enige om at det måtte en endring til, sier Thoresen.

Styrelederen i Bastionen er enig med klubbens styreleder Odd Karlsrud om at de må bruke god tid på å finne den riktige treneren.

- Vi har stor tro på at Jonas Rygg og Gøran van den Burgt kan lede laget noen kamper før en ny trener er på plass, sier Christian Thoresen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...