Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

100 kroner for å se rekruttkamp:

Bastionen føler seg utnyttet av Skeid

Dyrt å gå på rekruttkamper, i hvert fall for noen. Her Lyns supporterklubb Bastionen. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no/ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

«Forrige mandag ble vi svært overrasket da Skeid krevde 100 kroner i porten for å se Skeid 2 – Lyn.» Hva svarer Skeid?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2016 kl 12:40

KRINGSJÅ: Nordre Aker Budstikke kjenner til at Bastionen, Lyns supporterklubb, har reagert sterkt på at hver supporter til rekruttkampen forrige mandag, måtte betale 100 kroner hver.

LES OGSÅ: For en fotballhelg - for små, halvstore og store.

Svært overrasket

– Forrige mandag ble vi svært overrasket da Skeid krevde 100 kroner i porten for å se Skeid 2 – Lyn. De to eldre karene som satt i «billettluka» hevdet at Skeid 2 alltid tok 100 kroner på sine kamper, kjenner avisen til at Basitonen har informert sine medlemmer.

Bastionen mener dette ikke stemmer.

LES OGSÅ: Mye syting for noen skarve bompenger?

20.000

Det har vært rundt 200 lynsupportere på Nordre Åsen denne mandagen, og det betyr opp mot 20.000 i inngangspenger.

LES OGSÅ: Oslopakke 3: «Lett for urbane, barnløse hipstere i sentrum å stemple andres bilbruk som unødvendig»

Opp til hver klubb

Bastionen skal også ha sjekket regelverket, og nye regler nå tilsier ifølge supporterklubben at klubbene selv velger pris til hvert arrangement.

LES OGSÅ: Lyns damer og menn bøtta på med mål

Skeid svarer

Daglig leder i Skeid Fotball, Steinar Sæthre, svarer følgende på kritikken.

– Lyn er jo et attraktivt lag å se på, også med tanke på sin historikk og kultur. I tillegg med favorittstempel i tredjedivisjon. Føler Bastionen selv at det ikke har noen verdi å gå å se på Lyn spille mot et rekruttlag?, spør Sæthre, og fortsetter.

LES OGSÅ: Har Anniken den vakreste boligen i Norge?

– I tillegg så krever en rekruttkamp mot et lag som Lyn, med mange tilhengere, mye mer planlegging og forberedelser. Enn sammenlignet med en rekruttkamp hvor det kommer noen få og ser på.

Ikke alltid 100 kroner

Tar det alltid 100 kroner i inngangsbillet til rekruttkamper?

– Nei det gjør vi ikke, sier Sæthre.

Vil dere vurdere å endre praksis når det gjelder besøk av Lyn i tredjedivisjon fremover? Eventuelt sette ned prisen noe?

– Nei, ingen grunn til å tro at vi kommer til å gjøre det, sier Sæthre.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...