Nordre Aker Budstikke

Beboer: Buskene gravd opp og stjålet!

Hull etter der den ene busken er gravd opp natt til lørdag. Foto: PRIVAT

– Tilsammen er jo dette såpass mye at jeg regner med at tyven, eller tyvene, har hatt med bil, sier Karin Berntsen til Nordre Aker Budstikke, lørdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.08.2021 kl 07:05

TÅSEN: Familien Berntsen fikk seg litt av overraskelse da de kom ut i hagen i dag:

– To ganske store busker, den ene en laurbærhegg - den andre husker jeg ikke i farten hva heter, har blitt gravd opp natt til lørdag - med røtter, og stjålet. Buskene var rundt én meter høye, og ganske «lubne». I tillegg har den eller de som har vært her tatt med en tennisbag med diverse utstyr, blant annet hjelmer og noen sykkellåser, heldigvis var syklene godt låst og de står her fortsatt. Tilsammen er jo dette såpass mye at jeg regner med at tyven, eller tyvene, har hatt med bil, sier Karin Berntsen til Nordre Aker Budstikke, lørdag.

Familien bor i Godals vei:

– Det er sjokkerende at noen tar med spade, graver opp i andres hage og stikker av med andres planter og busker!

Kamera og mer lys

Hun har også lagt ut innlegg i Bakkehaugen Vel, og hvor det har blitt delt flere tyverimeldinger siste tiden, Nordre Aker Budstikke har også omtalt luskende person i hagene på Tåsen og Kringsjå, og også forsøk på tyveri i nabolaget i Bakkehaugen:


– Vi må jo bare advare andre om dette, tyverier har det vært mye av i området her i det siste. Nå skal vi også sette opp kamera og sørge for mer lys i hagen, så får vi håpe det kan virke avskrekkende, sier Karin.

– En i området oppdaget også en ferdigplen som var rullet - løsnet - litt opp på sidene, kanskje var det noen som prøvde å rappe en ferdigplen også? Jeg følger ihvertfall nå med på finn.no og andre steder hvor ting legges ut for salg, sier Karin, og forteller at hun nå straks er på vei for å kjøpe nye busker, og med håp om at de får stå i fred i hagen.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...